Min lidenskap blomst er Wilting

August 29

Min lidenskap blomst er Wilting

Lidenskap blomst vinstokker er sun-loving, raskt voksende vinstokker med intrikate blomster som vil gi deg som sprut av farge og skjønnhet du har alltid lengtet etter langs din arbor, gjerde eller espalier. Hvis din lidenskap blomster begynner å wilt eller toning på hva synes å være en sunn vintreet, flere ting det kunne være, men husk, det er sannsynligvis noe enkelt og ikke noe å ergre om.

Lite vann

Som mange blomstrende vinstokker, hvis du ikke angir lidenskap blomst vinstokker med nok vann, vil de wilt som bladene. Vann din lidenskap blomster hvis jorden er tørr ca 2 til 3 inches under jorden. Test med fingeren eller grave et lite hull. Du kan ha hatt en kort tørke og lidenskap blomst vintreet trenger bare fuktighet. Gjenta hver uke før det begynner å regne som vanlig vann med om en tomme eller to av vann.

Utilstrekkelig sollys

Lidenskap blomster trenger mye sollys. Det er derfor de er perfekte for de sørvendte side av et espalier eller veggen. Hvis din trær har bladde fullt, eller kanskje du setter opp en paraply, eller noe annet er nå hindrer solen, kan blomster ikke få nok sollys noe mer. Fordi lidenskap blomst vinranker kan vokse til 30 feet i sesongen, kanskje er vintreet hvor blomster er wilting nå i mye skygge.

Utilstrekkelig gjødsel

Lidenskap blomst vinstokker nytte tidlig vår bruk av gjødsel før de begynner å vokse igjen. Hvis din blomster er nå wilting og du kan ikke finne hva problemet er, gjødsle dem alle fire til seks uker gjennom midten av sommeren i nordlige klima og tidlig høst i sørlige klima. I fravær av en jord test, bruk en lav-analyse balansert gjødsel, for eksempel en merket 6-6-6, og bruke beløp anbefales på etiketten, ikke mer. Dryss gjødsel rundt plantene dine i en 18-tommers radius og vann etterpå.

Forbereder frukt

Lidenskap blomster begynner å vil. når de er klare til frukt, vanligvis på våren og forsommeren. Det kan bare være anlegget er ferdig blooming nå og er klar til frukt. I varmt klima som Florida, når lidenskap blomster visne og falle av, tilbake flere blomster i et par måneder. Dette kan skje flere ganger i året og er ganske vanlig. Merk at lidenskap blomster ikke vanligvis blomst i midten av sommeren når det er for varmt.