Min LG skive er bråkete

February 20

Det er gode nyheter og dårlige nyheter hvis du har en støyende LG vaskemaskin. Først, den dårlige nyheten: alle skiver---selv "stille" de---gjør noen lyder som kan være høyere enn du skulle ønske de var. Den gode nyheten er at hvis vaskemaskinen din virkelig er bråkete, det er trolig en forklaring på hvorfor vaskemaskinen gjør støy og du sannsynligvis kan fikse det selv.

Instruksjoner

•Stop vaskemaskinen, åpne døren og inspisere trommelen for små elementer, som mynter eller binders, hvis du hører en rattling eller clanking støy. Denne støyen ofte stammer fra elementer faller ut av en bukser eller jakkelommen når de plasseres i vaskemaskinen.

•Stop vaskemaskinen og redistribuere opererer belastningen inni den hvis det er en konsekvent tung dunkende lyden som vaskemaskinen. Denne lyden angir at klær i ikke er balansert. Selv om du ikke trenger en perfekt balanse i vaskemaskinen, jo mer du kan gjøre for å holde klær selv rundt vaskemaskinen, jo mindre sannsynlig er høre dunkende lyden. En periodisk dunkende lyd er normalt.

•Kontroller gulvet under vaskemaskinen å sikre at det er vanskelig. En ujevn eller myk etasje forårsaker maskin til å vibrere. Når vaskemaskinen vibrerer, det bergarter og tilbake eller sidelengs og kan lage en høy lyd som det slår mot gulvet.

•Plasser et 4-tommers stykke tre under fronten av vaskemaskin og igjen de justerbare føttene i begge foran hjørnene til de er samme lengde. Føttene har en innstramming bolt på dem. Slå stramme skruene til de er flatt mot bunnen av vaskemaskinen. Dette holder dem på plass og reduserer lyder skyldes vibrasjon. Fjerne veden forsiktig lavere apparatet, og gjenta prosessen med baksiden av apparatet.