Min kondensator Fan Motor starter ikke

May 4

Min kondensator Fan Motor starter ikke

Når den kondensator fan av en kjøling enhet ikke virker, er kondensatoren ikke kunne spre varmen som er plukket opp fra innsiden av bygningen. Dette betyr at enheten ikke vil kult. Det er også svært vanskelig på kompressoren, og kan muligens føre til kompressor feil.

Instruksjoner

•Kontroller termostaten og sørg for at det er satt på "Cool", og at temperaturen ligger lavere enn luften, og bryteren settes til "Auto." Hvis fordamperen viften kjører, forteller dette deg at termostaten er ringer for kjøling.

•Kontroller kondenserende enheten. Hvis kompressoren kjører, så skal problemet i fan krets. Hvis kompressoren ikke kjører, kan du se breakers eller sikringer med et voltmeter, sørge for strømmen kommer til enheten. Det bør være 240 volt, kontroll over to load terminalene.

•Vri breakers av, eller trekke sikringer. Med en skrutrekker, fjerne plass, og trykk kompressoren. Hvis kompressoren er varmt, betyr kompressoren løper, men overopphetet og overbelastningen åpnet for å beskytte kompressoren.

•Kontroller viften ledninger. Kontroller alle tilkoblinger er i god form, og det er ingen pauser i ledningene. Fjerne grillen dekker viften ved å fjerne monteringsskruene med en skrutrekker. Kontroller at det ikke er hindrer snu, som en pinne som har falt i bladet.

•Grasp akselen av motoren å se hvis det er noen spill i det, vil det være en liten mengde inn spille, men det bør ikke være noen side til side spille. Hvis det er, lagrene er dårlig og motoren må erstattes. Spinne blad av viften. Den burde rotere fritt. Hvis det synes å være stiv, og det er olje konserter, legge olje til både topp- og konserter, og se hvis motoren vil frigjøre.

•Kontroller viften er kjørt kondensator. Dette er en sølv runde eller avlange enhet. Ofte du kan fortelle om en kondensator er dårlig av visuelt inspisert. Toppen og bunnen av kondensatoren bør være flat. Hvis de ser oppsvulmet, må kondensator byttes. Hvis det ser normalt, fjerne metall stroppen som holder kondensatoren til enheten, med en skrutrekker.

•Fjern ledningene fra kondensatoren ved å trekke dem av. De er plug-in terminaler. Hvis det er vil en enkelt kondensator det være to terminaler. Med en ohmmeter, kan du sette lede på hver av terminalene. Det skal ingen lese. Nå snu fører på terminalene. Nålen skal hoppe opp skalaen, og så komme tilbake. Hvis dette ikke skjer, Erstatt kondensatoren.

•Kontroller ledelsen ledninger til kondensatoren viftemotoren med en ohmmeter. Trekke ledninger av og markere hvor du tok hver ledning av. Sjekk mellom hver av fører med en ohmmeter. Det bør være en lesning mellom hver av fører. Hvis ikke, motoren har et problem og må erstattes. Sjekk hver av fører med ohmmeter, i saken av motoren. Det bør ikke være en lesning. Hvis det er, det er en kort i viklingene og de må skiftes ut.

•Anrop en serviceselskap hvis du ikke finner problemet. Hvis du finner problemet, sette enheten sammen igjen, på samme måte som det ble tatt fra hverandre, og slått på.

Tips og advarsler

  • Hvis kondensator motoren har erstattet, er det alltid lurt å erstatte kondensatoren også.
  • Som alltid, når du arbeider med elektrisk utstyr, vær forsiktig. Slå av strømmen og tag det så ingen andre utilsiktet viser kraften mens du arbeider på den.