Min kjelleren lekkasjer Under dekk

March 2

Min kjelleren lekkasjer Under dekk

Lekkasjer i kjelleren har potensial til å være en svært kostbare og tidkrevende problem. En kortstokk fremme ikke vanligvis lekkasjer i kjelleren, selv om strukturen kan føre til problemer som bidrar til lekker. Hvis du har en kortstokk, lære å se etter varselsignaler å unngå lekkasjer i kjelleren.

Klasse

Karakteren rundt utsiden av et hjem bør skråningen fra veggene i hjemmet. Skråningen trenger ikke å være drastisk, men er viktig å tillate stående vann løpe fra hjemmet er grunnlaget. Under byggingen av dekk er det mulig at karakteren forstyrret. Se under dekk om karakteren er nivå eller enda skrånet mot huset. Hvis dette er tilfellet, bruk en spade og rake buet karakteren bort.

Nedløpsrør

Nedløpsrør, som kobler til eavestroughing hjemme, kan vannet som samler i eavestroughs å kjøre ned og bort fra hjemmet er grunnlaget. Hvis en downspout er tømme vann direkte på overflaten av dekk, mye av dette vannet vil bli skjøvet tilbake mot huset og kan til slutt føre til en lekkasje i kjelleren. Under byggingen av en kortstokk er det noen ganger nødvendig å flytte, justere eller legge til nedløpsrør.

Stiftelsen skade

Det er mulig å skade grunnlaget for ditt hjem, fører til lekkasjer i kjelleren, under byggingen av en kortstokk. Hvis du brukte en jackhammer for å bryte gjennom grunnfjellet for å installere dekks footings eller brukt en tamping maskin for å bygge en grus uteplass tilstøtende til dekk, er det mulig at vibrasjoner fra en av disse verktøyene sprakk hjemmet er grunnlaget. Har en bygningen inspektøren fastslå om dette er årsaken til kjelleren flom.

Sump pumpe

En sump pumpe er et effektivt verktøy til bruk i kampen mot fukt i kjelleren. Hvis hjemmet ikke allerede har en sump pumpe installert, betenke har ett satt i, spesielt hvis du bor i et klima med betydelige mengder regn. Sump pumper kjøres automatisk når de oppdager en viss fukt i kjelleren, og pumpe som vann fra hjem gjennom et rør som tømmer sted inne din gårdsplass.