Min Kenmore vaskemaskin fungerer bare med varmt vann

April 25

Min Kenmore vaskemaskin fungerer bare med varmt vann

Bruke bare varmt vann er ikke bare bortkastet, men det kan skade eller krympe klær. Hvis din Kenmore vaskemaskin ikke fyller med kaldt vann, undersøke problemet umiddelbart. En tett slangen eller ventilen er de vanligste skyldige og begge er lett avhjelpes. Sjelden er problemet alvorlig nok å forlange en servicehenvendelse.

Kraner

Den enkleste årsaken til kaldt vann ikke kjører er at vann tappekran ikke er aktivert. Slå begge kraner bak vaskemaskin helt til venstre for å åpne dem. Hvis du lukket kranene før avreise for ferie eller annen grunn, er det mulig at det kaldt vannet ikke ble slått tilbake på.

Slanger

Sjekk slangene som kjører fra vaskemaskinen til kraner for kinks som kan avbryte kaldt vann. Koble maskin fra stikkontakten og fjerne kaldt vannslangen. Undersøke den for eventuelle buler. Løpe kaldt vann gjennom det fjerne rusk kan være charging den. Erstatte slanger hvert femte år for å sikre riktig funksjon.

Inntak ventil

Sjekk vanninntak ventilen, som er delen på maskin som vann slangene knytte. Denne inntak ventil har en liten skjerm som filtrerer skitt og rusk. Hvis skjermen blir tett, vil ikke vann kjøre gjennom det fritt. Bruke en myk tannbørste eller bomull swab å forsiktig rense filteret. Hvis filteret er ren, kan ventilen selv være ødelagt. Erstatte ventilen.

Reparasjon

Hvis ingen av disse feilsøking arbeid, har det sannsynligvis tide for å ringe en servicetekniker. Sears anbefaler å bruke Sears sertifiserte teknikere Kenmore vaskemaskin. En elektronisk planlegging tjeneste er tilgjengelig. Sjekk online for reparasjon rabatter og kuponger, også.