Min Kenmore topp Beregnigner skive er ikke Spinning

August 1

Kenmore topp Beregnigner vaskemaskiner tilbyr mange av de samme funksjonene som en front load skive, som en stor kapasitet badekar, flere forskjellige vask sykluser for forskjellige klær og stoff typer og vann temperatur valg. Og akkurat som en front load vaskemaskin, hvis topp Beregnigner maskin har problemer som ikke spinner, det er en rekke potensielle årsaker som du kan sjekke.

Syklus utvalg

Mange Kenmore vaskemaskin tilbyr både lav og høy hastighet vask sykluser. Hvis lav spinn hastighet sykluser er merket som "Perm trykk/Casual," "Ark," "Håndklær" eller "Suge", kan du tenke på spin syklus ikke fungerer riktig fordi spinn hastigheten er mye tregere enn en høyere hastighet syklus. Velg en høyere spin syklus, og start vaskemaskinen for å se om det løser problemet.

Overbelastning

Kenmore vaskemaskin vil automatisk treg hvis kurven er for full eller full med tunge elementer som vil redusere rotere fart og i noen tilfeller kan slutte maskin hvis belastningen blir av balanse og styrker karet av balanse også. Bruke vaskemaskinen for mellomstore belastning som har en kombinasjon av stoff-typer og størrelser for hver belastning å forhindre overbelastning og off-balanse laster.

Tømmeslangen

Kenmore anbefaler at tømmeslangen for topp Beregnigner maskin være etablert mindre enn 96 inches over bakken og knyttes fast til et avløp standpipe. Innstilling av avløpsslangen for høyt vil tillate vann tilbake inn i maskinen etter drenering, forebygge på spin syklus. I tillegg bør du sjekke tømmeslangen for hindringer som kan også hindre drenering og spinning.

Småting

Små elementer faller utenfor lommer når varene plasseres inne vaskemaskinen antistoffet. Disse elementene kan deretter ta i pumpen eller mellom vaskemaskin kurven og bolig, som i sin tur bremser spinn sykle eller forhindrer den helt. Rense lommer før ting i vaskemaskinen. En lommelykt kan være nyttig i å undersøke vaskemaskinen for mulig objekter som har blitt fanget, men slå av strømmen til enheten før nå i og prøver å fjerne alle elementer som er fast.