Min Kenmore gassbrennere er ikke tenne

February 17

Min Kenmore gassbrennere er ikke tenne

Alle gass ovner - inkludert Kenmore modeller - vil til slutt lider noen form for blokkering eller andre problemer som hindrer at gass brennerne tenne. Som en generell regel finnes det flere dagligdagse problemer som kan holde en gass-brenner fra tenne; å vite hvilke problemet du arbeider med kan hjelpe deg å spare penger på ellers kostbare reparasjoner.

Gasstanken

Når feilsøking noe gass kokeapparat problemet, start ved å sjekke om det er noe gass i tanken. Mest gass ovner kjøres til den siste gassen er borte, så hvis du kunne lys brenner bare øyeblikk før, er du sannsynligvis ute av gass.

Gass-linje

Ikke alle problemer er direkte relatert til brennerne. Hvis du har tilstrekkelig gass tank, men brennerne ikke vil lys, har du sannsynligvis et problem i linjene seg. En vanlig årsak er at bryteren av i "Off" posisjon. Kontroller at bryteren gass linje er i "Åpent" posisjon, og prøv deretter å slå på din brennere igjen.

Skitt og smuss

Smuss og skitt kan bygge opp under toppen av brennerne og blokkere ankomsten av gass fra linjen, som betyr at selv om din indikatorlys eller elektrisk lettere fungerer brennerne fremdeles ikke slås. Fjern brenner topper på din Kenmore gass kokeapparat, og rengjør dem helt for å fjerne skitt og mat partikler. Erstatt caps, og tenne brennerne.

Tenningen

Hvis du har en elektrisk tenningen i stedet for en kontrollampe og din Kenmore brennere ikke fungerer, kan det være et problem med bryteren. For eksempel hvis du hører klikkelyd, men ingenting skjer, har du et problem med bryteren. Hvis bryteren ikke klikket, kan det være et tegn på at makt ikke får til tenningen og at delen skal erstattes.