Min Java Fern har gule bladene

February 27

Min Java Fern har gule bladene

Mange tropiske fisk entusiaster bruker bo planter for å gi sine tanker en naturlig, mer attraktivt utseende, samt en sunnhet omgivelsene for fisken. Java fern (Microsorium pteropus) er en interessant vann anlegg som legger skjønnhet til ferskvann akvariet. Hvis stelt riktig, er det veldig lett å vokse, men kan gul eller dø i mindre enn optimal forhold.

Beskrivelse

Java fern er en attraktiv anlegg, med mørk grønn, læraktig blader formet som spears. Den vokser til maksimalt 12 inches høy. Røttene brukes som utgangspunkt for å holde anlegget på plass, som absorberer næringsstoffer direkte fra vannet. Det har rotstokker eller vannrett voksende stilk, som vil spre og utvikle nye planter. Vanligste akvariefisk liker ikke å spise det, så det burde være helt og uforstyrret i tanken din. Det er en hardfør bregne, vanligvis raskt tilbake til helse hvis symptomer som gulfarging bladene behandles riktig.

Nye planter

Når du starter en ny Java bregne i tanken din, ikke begrave røttene i underlaget. Dette fører til at røttene råtner, som kan presentere som knall gul, deretter brun, fører til døden av bregne. Java fern vil feste seg til tre eller steiner i tanken. Denne prosessen til å forankre kan ta en måned eller to, så den Java bregne må holdes på plass med et stykke streng eller gummi band i denne perioden.

Omsorg

Ikke en masete plante, Java fern vil vokse i ferskvann eller litt salt, brakkvann. Den tåler pH mellom 5.0 og 8.0 og foretrekker lite lys. Hvis lyset er for lyse, kan bladene utvikle tynn eller gjennomsiktig flekker. Mens ikke krevende, vil Java fern utvikle gule blader hvis mangelfull i næringsstoffer. Det er gjødsel for vann planter som vil holde din bregner sunne og grønne. Pass på å følge instruksjonene nøye, og ikke over gjødsle. Det er også vanlig for aldrende blader å gulne, dette er normalt. Du kan bare fjerne disse blader å holde anlegget ser bra.

Reproduksjon

En ekte bregne, Java fern gjør ikke produsere blomster eller frø, men gjengir med sporene, eller ved å spre datter planter. Sporer utvikle som svarte flekker på undersiden av bladene, noen ganger tatt av uerfarne tank eiere som sykdom. Spores vil til slutt utvikle seg til nye planter. Du kan bare bryte dem og plante andre steder. Eldre blader blir ofte gul eller sort før utvikling liten baby bregner på deres tips, som til slutt vil bryte og drive inntil de finner et sted å feste.