Min japanske gråt Lønnebladers blir gul

January 29

Japansk gråt lønn trær kombinere gråtende grenene av et piletre med attraktive bladene av lønn treet. Disse trær vokser godt under en rekke forhold. Hvis bladene av japanske gråtende maple begynner å gulne, men har treet et helseproblem som krever oppmerksomhet fra en gartner.

Gjødsel

Mangel på næringsstoffer i jordsmonnet er en medvirkende faktor til gulnede blader. Selv om en japansk gråtende lønn vil først satt ut friske blader, som tømmes mer næringsstoffer i jordsmonnet, starte bladene å slå gule eller lys grønn. Japansk gråt maples krever programmer gjødsel hvert år hvis bladene er å være sunn og treet er å fortsette å vokse. Unngå å plassere gjødsel direkte mot treet, men som dette fremmer veksten av sopp.

Fungal sykdommer

Fungal sykdommer som påvirker bladene av japanske gråtende lønn trær inkluderer pulveraktig mugg, leaf spot sykdommer og anthracnose. Alle disse fungal sykdommer forårsaker bladene japanske gråt maples å gulne som sykdommen utvikler seg. Flekker på bladene er symptomer på ulike leaf spot sykdommer og anthracnose, mens en hvit pulveraktig stoff indikerer mugg. Behandle fungal sykdommer med soppmidler og holde de kulturelle forholdene av treet sunn. Beskjære etterlate grener.

Pest problemer

Bladlus, borers og skala insekter er tre Klegger angripe japanske gråt lønn trær. Bladlus og skala insekter som lever på seg selv, suge sap fra blodet og forårsaker dem til å bli svak, gul og krøllet. Bladlus angripe spesielt små blader, som er utsatt for krøller og forkrøplet vekst. Borers grave i tre av treet selv og svekke grener, forårsaker blad gulfarging. Behandle pest problemer med vanlig plantevernmidler spray og sviske alle døde grener fra treet.

Vær skade

Japansk gråt lønn trær er utsatt for skade fra svært kaldt og frysepunktet temperaturer. Iskaldt vær, spesielt om våren når bladene er ny, skader strukturen av bladene og får dem til å bli gul og svak. Unge grener drept av været skade har gule bladene. Beskjære grenene som er alvorlig skadet av minusgrader, stormer eller andre vær-relaterte problemer å unngå problemer med rot og gule blader i vekstsesongen.