Min japansk Maple blader blir Brown

December 18

Min japansk Maple blader blir Brown

Japansk maples er små dekorative trær med varierende bladet farger, avhengig av sorten. Tidlig browning av japansk Lønneblader kan være et symptom på sykdom. Tidlig identifisering og kontroll er avgjørende for å hindre ytterligere skade.

Typer

To viktigste sykdommene som forårsaker blad browning i japansk maples er anthracnose og blad svi. Anthracnose er en sopp sykdom som påvirker trærne løvverk. Blad scorch er en sykdom forårsaket av ugunstige miljøforhold. Selv om ingen patogen fører blad scorch, kalles tilstanden en sykdom.

Identifikasjon

Anthracnose symptomer inkluderer døde flekker på blader, rød til brun lesjoner dekker blad overflaten og blad wilt. Den sopp favoriserer kult, værforhold og gratis fuktighet på bladverket. Blad scorch symptomer består av gulfarging eller browning på blad margen, browning mellom årer og blad død. Varmt, tørt vær og regnfulle perioder favorisere blad scorch på japansk maples.

Kontroll

Infiserte grenene må være beskjæres og løv må samlet og ødelagt for å stoppe spredningen av anthracnose. Sopp er effektiv når det gjelder en alvorlig infeksjon. Ekstra vann under varmt vær og tilstrekkelig jord drenering kan forhindre blad svi.