Min HVAC enhet lekker

February 20

Min HVAC enhet lekker

Oppvarming, produserer ventilasjon og air condition (HVAC) enheter naturlig vann som et biprodukt av sin metode for kjøling. Vann som er dryppende inne HVAC enhet eller luft kondensatoren men ikke lekker utenfor enheten er ikke noe å være bekymret. Hvis vannet er faktisk lekker utenfor din HVAC luft handler, er der et par muligheter anledninger som du bør vurdere.

Vann i systemet

HVAC-systemer bruk ikke vann for å kjøle eller varme luften. Noe vann en HVAC-systemet har den samme opprinnelsen: kondens. HVAC-systemer avkjøle luften av blåser inneluft over kaldt Freon spoler. Disse CoILene samtidig redusere innendørs temperaturen og "svette" fuktigheten i luften i kondens, akkurat som et kaldt glass vann svette i et varmt rom. Denne kondens drypper ned fra Freon spoler i en kondensering kjele og tømmes fra enheten. Noen saken involverer en vannlekkasje ligger et sted i denne mekanismen.

Kondens Pan

Kondens kjelen inne i luften behandleren av en HVAC-enhet er en delikat mekanisme. Det er plassert under Freon spoler og skråstilt på en slik måte å oppmuntre vannet bassenget på stedet av avløp hull i pan sentrum. Hvis denne pannen blir bøyd, løsnet eller på annen måte er flyttet, kondens overflyte og lekkasje utenfor enheten. Se enhetens håndboken og fjerne sidepanelet av din luft behandleren sikre at kondens pannen ikke er skadet.

Kondens avløp

I midten av kondens er pan et lite hull, som er i avløpet. Dette belastning kan bli tette, spesielt hvis HVAC enheten kjøres i en lengre periode uten filter. Vask ved hjelp av en binders eller rør renere og sikre kjelen er drenering riktig ved å helle en liten mengde vann.

Kondens Pipe

Kondens avløpet, kondens blir revet fra HVAC enheten og deponert i en av noen få steder. Noen enheter dumpe kondens i taket rennesteinen systemet mens andre innskudd vannet i gulvavløp i kjelleren. Spor kondens pipe for å sikre at det ikke er tilstoppet eller hindret i endepunktet. Fjern kondens renne fra HVAC enhetens enden, og bruke komprimert luft til å blåse ut drainpipe.