Min Houseplant blader blir Brown

May 18

Min Houseplant blader blir Brown

For mange planter, for eksempel palmer og hostas, er det vanlig å se noen brun blader midt i grønne. Dette er vanlig i planter som kaste eldre blader, for eksempel. Men er det en rekke skadelige forhold som kan føre til anlegget blader å bli brun. Hvis anlegget har en uvanlig høyt antall brun blader, er det mulig at du må iverksette tiltak for å rette en underliggende problem. Dette er spesielt sannsynlig hvis anlegget også opplever en fartsreduksjon vekst, nekter å blomstre eller browning påvirker bare deler av hvert blad.

Vanning

Den enkleste årsaken til blad browning er ujevn vanning. Dette er sett i tilfeller hvor anlegget eieren gir nok holde anlegget levende, men ikke nok til å hindre over tørking. Som et resultat, går noen blader tapt. Skader kan oppstå først i flekker eller langs blad kanten, fører til blad curling.

Overfertilizing

De skadelige effektene av overfertilizing er lik de underwatering. Faktisk er de to forholdene relatert. Når gjødsel bygger i jord til giftige nivåer, blir røttene skadet. Derfor får bladene ikke tilstrekkelig vann. I dette tilfellet økt vanning, hjelper du ikke hindre ytterligere brune flekker.

Fluor

Noen houseplants er følsomme for fluor. Eksempler omfatter ti, dracaena og palmer. Den viktigste symptomet er blad crisping eller browning på tips og kantene. Houseplants er mer utsatt for crisping fra fluor enn utendørs planter, selv om du vann din gårdsplass med fluoridated byen vann. Dette er fordi regnvann sporadisk drenchings og reduserer fluor oppbygging.

Behandling

I tilfeller av underwatering består behandling av øke frekvensen av vanning. For planter som krever høy luftfuktighet, som Boston bregner eller spansk mose, kan økt misting også være nyttig. For overfertilizing eller fluor følsomhet, skyll hele potten i rent vann lekke ut de giftige stoffene. Alvorlige tilfeller kan kreve flere drenchings. For fluor-følsomme planter, kan vann med fluor-fritt vann, som fanget regnvann, også være nyttig.