Min Hayward bassenget Vac er lav

March 30

Hvis Hayward bassenget vakuum blir langsomt å rense bassenget effektivt, vakuum sannsynlig har en blokkering eller sko og vinger må byttes. Sko og vinger har slitasje indikatorer for å bestemme når de må skiftes. Hvis disse elementene ikke er ennå avdød, se etter blokkeringer i bassenget vakuum å øke sugekraft og hastighet.

Instruksjoner

•Vri av bassenget pumpen og fjern vakuum fra bassenget. Løsne og trekke ut leder slangen. Snu vakuum og skru ut skruene på bunndekselet. Løft dekselet og rengjør alle partikler fra turbin eller vakuum kammeret.

Frakobles slangene fra skimmer linje og fjerne noen blokkeringer kan være.

•Vri vakuum over og sett inn en skrutrekker mellom fot og sko å erstatte sko. Løft av hver sko fra foten. Plasser hver erstatning skoen i vannet og knytte den til foten. Plassere små innlegget i det lille hullet og stor post i store hullet.

•Sett inn en skrutrekker under pluggen på pods. Bend vinger opp og løfte dem av kroker. Plass erstatning vingene i deres sted, matchende "R" og "L" med bokstavene på pod. Sett pluggene og presse dem med bunnen av skrutrekkeren.

Tips og advarsler

  • Noen ganger er bassenget vakuum langsom på grunn av opphopning i filteret. Rengjør filteret for å gjenopprette sugekraft vakuum.