Min hardfør Hibiscus blomstrer ikke

April 28

Min hardfør Hibiscus blomstrer ikke

I motsetning til aktuell hibiscus planter som krever beskyttelse mot temperaturer under 45 grader, vokser hardfør hibiscus (Hibiscus moscheutos) i områder så kaldt som amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sone 4. Hardfør hibiscus er en enkel type woody planter å vokse i Potter og landskap, men de har noen krav. Hardfør hibiscus kan mislykkes å blomstre for en rekke årsaker.

Blomstrende egenskaper

Som tropiske hibiskus produserer hardfør hibiscus store blomstrer vanligvis varer bare en dag. Etter blomstrende, knopp lukkes og faller fra anlegget, eliminerer behovet for deadheading. Avhengig av spesifikke sorten, hardfør hibiscus begynner vanligvis produsere blomster etter når modenhet. Kommer fra 2 til 5 år fra den tid anlegget germinates. Mangel på blomster på dette tidspunktet er normalt og grunn ikke til bekymring.

Miljø

Økende en hardfør hibiscus i en upassende miljøet fører til å blomstre. Hibiscus er photoperiodic planter, betyr at de krever en viss mengde sollys å blomstre. De trenger minst fire til fem timer med fullt lys. Potteplanter utføre beste Sør - eller vestvendte vinduer. Utendørs hibiscus vil delvis skygge solrike områder av landskapet med fullt sollys. For mye skygge er ofte en faktor i planter mangler blomster. Planter med begrenset rotsystem, samt for mye eller for lite vann, kan ikke til skjemaet blomster. Disse plantene krever romslig Potter og jevnt fuktig jord.

Uriktig beskjæring

Tunge beskjæring fører til tap av blomster året. Fjerner slutten grenene også fjernes arealet av vekst som danner blomster. Minimalt pruning, samt beskjæring umiddelbart etter blomstring, minimerer tap av blomster året.

Ernæringsmessige hensyn

Hardfør hibiscus vokse godt i gjennomsnitt-til-rik jord som leverer god drenering. Jord med en høy konsentrasjon av nitrogen fører disse plantene til skjemaet løvverk, men reduserer blomst knopp formasjon. Dette kan oppstå regelmessig i hibiscus vokst i gården som mottar vanlige programmer plenen gjødsel. Bruke en balansert gjødsel, som 20-20-20, noen få uker om sommeren hjelper korrigere noen ernæringsmessige ubalanser og fremmer blossom formasjon.