Min gressklipper starter ikke og engang gir ikke en støy

September 9

Min gressklipper starter ikke og engang gir ikke en støy

Gressklippere har trolig gjort mer for å holde plener ser ryddig og attraktive enn andre stykke utstyr. Dessverre byttedyr makt gressklippere noen ganger faller til en rekke mekaniske problemer som hindrer dem i å starte. Når en gressklipper ikke starter opp, vil det være nødvendig å kontrollere motoren og forskjellige kommandolinjebrytere og kabler.

Luftfilteret

Ofte, når en gressklipper starter ikke, og ikke engang gir en støy, er det et problem i klipperens forgasser. Hvis gressklipperen ikke starter opp, sjekk luftfilteret først. Hvis luftfilteret inn gressklipperen er tett, ikke kan luften komme til motoren forgasser. Hvis forgasseren ikke får luft, vil det ikke kunne presse gass til motoren. Rengjør eller bytt Gressklipperens luftfilteret omtrent hvert to år.

Drivstoff System

Problemer med en gressklipper drivstoff system kan opphav i flere forskjellige områder. For eksempel hvis din gressklipper gass cap er tett, vil dels drivstofftanken utvikle damp lås. Damp Lås i en gressklipper drivstofftanken forhindrer drivstoff i å strømmer gjennom drivstoff linjene. Også forhindrer en tett drivstoff linje på en klipperen den fra oppstart. Tette drivstoff filtre og gummed opp forgassere hindre gressklippere starter, spesielt hvis forgasser flyter er fast.

Andre problemområder

Når en gressklipper nekter å starte opp, kan problemet være så enkelt som en fast choke eller en dårlig justert chokekablen. Hvis din klipperens choken ikke lukker hele veien, kunne ikke motoren trekke gass. En gressklipper chokekablen som ikke beveger seg jevnt ofte hindrer choken fungerer. Noen gressklippere kommer også med olje sensorer; og hvis oljen i klipperen ikke holdt på påfyllingsstreken, disse gressklippere nekte å starte.

Betraktninger

Kontroller alltid at du har frisk gass i din klipperens drivstofftanken. Gammel gass er et vanlig problem når en klipperen ikke vil starte. Gass antenning lett, så hold din klipperen vekk fra varmen, flamme eller gnister. Etter avmerker din klipperens luft og drivstoff system, sjekk dens tennplugg for begroing og dens sikkerhetssystem. De fleste gressklippere har minst en sikkerhetsbryter som hindrer tennpluggen oppretter en gnist hvis bryteren er utløst.