Min gråtende Willow trær er tiltrekke flått

May 23

Min gråtende Willow trær er tiltrekke flått

Flått er parasittiske edderkoppdyr som lever av blod av dyr. Flått kan leve i alle landskapet, spesielt i plener, busker og trær hvor de er mest sannsynlig komme i kontakt med dyr, små dyr og mennesker. Hvis du har flått bor i din gråtende willow trær, bør du foreta en metode for å utrydde mulig fordi flått kan spre mange sykdommer. Ved å drepe flått i din gråtende willow trær, vil du beskytte mennesker og dyr i ditt hjem og eiendom.

Instruksjoner

•Dig en 3-fots bredt og 3-fots dyp grøft mellom din piletrær og resten av din eiendom. Fyll grøften med grus. Dette kan forhindre flått får tilgang til gården og deres matkilde.

•Spray willow trær med en acaricide, som er et plantevernmiddel som dreper flått. Acaricide er tilgjengelig i mange pest produkter. Kontroller at du får et produkt som inneholder nok plantevernmidler til alle dine piletrær og pass på at du følger programmet instruksjonene nøye. Hvis du har mange piletrær eller din piletrær er spesielt store, kan du vurdere å ansette en profesjonell skadedyrbekjempelse kontroll ekspert spray din flått. En anvendelse av acaricide hver våren bør redusere treets flått.

•Fyll papp rør med bomull baller dyppet i permethrin, som er en syntetisk kjemisk. Plass rør rundt gråtende willow trærne. Mus i hagen din bruker bomull rør for å bosetter seg i nærheten av trærne. Når flåtten slipp på verten mus, vil de ingest permethrin, som til slutt vil drepe dem. Permethrin vil ikke skade musene.

Tips og advarsler

  • Husk at det ikke er piletrær som tiltrekker flått, men heller dyr, som fugler, eller menneskelig trafikk som tiltrekker flått.