Min gråtende Fig anlegget har Curling blader

March 15

Gråtende fikentrær er ficus trær som dyrkes som bonsaitrær eller potteplanter i tempererte områder fordi trærne er tropiske. Gråtende fig produserer flat, mørke grønne blader, og treet kan formes gjennom beskjæring og innpakning grenene å ta på en tradisjonell gråtende utseende. Hvis bladene av en gråtende fig curl, er det et helseproblem.

Pest problemer

Trips og bladlus er små skadedyr insekter som lever en rekke hage og potteplanter, inkludert gråt fiken. De spiser på undersiden av bladene, suge næringsstoffer fra venene på bladene og forårsaker dem til å bli svak og stop vokser. Alvorlige infestations få blader å krølle, gule og noen ganger miste tidlig fra treet. Unge, nye blader er spesielt utsatt for skade. Bruke en mild plantevernmidler gråtende fikentreet.

Transplantasjon sjokk

Nye gråtende fikentrær, da flyttet fra en barnehage eller orchard til et nytt hus, mister ofte alle sine blader innen få dager; bladene slå gul og krøller, og slipp fra treet. Dette er ikke et tegn på at en "dårlig" tree har kjøpt, eller er det et tegn på treets snarlig død. Transplantasjon sjokk forårsaker treet å kaste bladene og vokser nye som det justerer omgivelsene. Holde voksende miljøet sunt for gråtende fig å oppmuntre nye blader.

Temperatur og sollys

Gråtende fiken er svært følsomme for plutselige forandringer i temperatur og mengden sollys som de mottar. Sollys i løpet av den varmeste delen av dagen forårsaker bladene av fig å bli svidd, som fører til blad curl og potensielt tidlig blad slipp. Temperatur endringer, spesielt eksponering for kaldt eller frysepunktet temperaturer, forårsaker alvorlig blad curl og svekker veksten av gråtende fig. Hold treet i et område der den mottar indirekte solen og hvor temperaturen er fortsatt relativt konstant.

Vanning

Gråtende fiken krever regelmessig vanning for å opprettholde deres helse og vekst, men overflødig vann er så skadelig for treet som tørke. For mye vann i planter eller jord forårsaker røtter å kvele, som fører til blader svelle og deretter wilt og krølle. I tillegg fører tørke bladene tørke, slå gule og brune på kantene og curl. Vann gråtende fig ukentlig, men gjør at vann avløp fra planter for Hold blader sunn.