Min Ginkgo trær blir gul

September 16

Min Ginkgo trær blir gul

Ginkgo trær gir nyttig landskap trær på grunn av sin slående størrelsen og grønt løv. De gir skygge i hjem eller verft og vokse godt i urbane miljøer. Bladene er vanligvis grønn, men noen ganger gule.

Betydning

Ginkgo trær er løvfellende, som betyr at de miste sine blader som været kjøler hvert fall. Avhengig av når en ginkgo treet blir gult, kan det naturlige gulnede som oppstår før bladene slippe for høsten. Næringsstoffer mangel kan også forårsake et ginkgo tre gult andre ganger. Ginkgo trær tåle en rekke miljøer, så det er sjelden at andre stressende situasjoner føre til gulfarging.

Chlorosis

Plante sykdom chlorosis oppstår når en jernmangel forårsaker et tre å miste sin grønt pigment. Jernmangel kan bety at jorden faktisk mangler jern, men det kan også bety at jord pH er for høy for trær å absorbere riktig tilgjengelig jern. Chlorosis ser annerledes enn andre typer gulfarging fordi bladene starte gult i mellomrommene mellom venene først.

Løsning

For å vite slik reverse chlorosis, bør gartneren sende en jordprøve til en lokal lab eller universitet for testing. Hvis jorden har et svært lavt jern, legge gartneren jern til jord med gjødsel. Hvis jorden har jern, men har en altfor høy pH legge gartneren svovel å lavere pH.