Min geranier blir gul

August 20

Geranier er en av de vanligste blomstene i hagen og gir vakker farge hele sommeren. Dessverre er de ikke immun mot sykdom og insekt angrep bakterier, som kan alle få bladene gul og faller. Du kan hindre at dette skjer til din geranier og har vakre blomster hele sommeren.

Instruksjoner

•Stick fingeren i jorden sjekke bakken eller beholder for fuktighet. Hvis jorden er fuktig våt, la anlegget tørke ut for et par dager. Mange ganger, gule geranium blader som følge av overwatering.

•Thrust fingeren i jorden igjen å sjekke fuktigheten i jorda etter to eller tre dager har gått. Hvis du har la jorda tørke ut helt, men fortsatt har problemer med geranium blader å gulne, anlegget har rust, bakteriell blight, bakteriell wilt eller et insekt angrep.

•Look nøye på bladene av blomst og Merk Hvis det er noen brune flekker. Dette kan være et resultat av bakteriell blight eller wilt som kan spres fra anlegg til anlegg når faller splash under vanning. Bruk av en soaker slange eller vannkanne vil bidra til å holde plantene vann men unngå sprut av bakterier til andre geranier.

•Bevegelsessensoren av alle gule blader og bruke en kobber soppdreper å administrere bakterier.

•Løft opp geranium blader for å se etter bladlus eller hvite fluer. Bruk en insecticidal sjøsprøyt for å kvitte seg med dem. Hvis din geranium blader er fortsatt å gulne, kan dette være resultatet av underjordiske termitter der de hule gjennom stammer forårsaker bladene til gult. Trekke ut og kaste noen termitt-infisert geranier og behandle for termitter.

Tips og advarsler

  • Hvis alle dine geranier har gule bladene og du kjøpt dem et hjem senter eller barnehager, rapportere det i butikken som deres hele forsendelsen kan ha bakterier eller sopp.
  • Hvis du har funnet termitter i geranier plantet rundt fundamentet i ditt hjem, kan du kontrollere grunnlaget for termitt tunneler. Hvis du finner dem, har huset behandlet for termitter.