Min Gate låser lukker ikke

April 21

Min Gate låser lukker ikke

Gates er utformet for å holde familien i og forstyrre ut, men hvis låser er feil, din hjem er utsatt. Problemet kan være så enkelt som rusk i låsen, eller så komplisert som en brutt låsen, men alle brutt låser rettes umiddelbart til din familie og din eiendom, godt beskyttet.

Løs lås

Det første trinnet i å vurdere en ødelagt lås er å sikre at begge sider av låsemekanismen er skrudd tett til gjerdet. Hvis hver side er løs, vil de vrikker rundt og hindre låsen lukking. Bruk en skrutrekker eller makt drill å Skru fast alle skruene på gate låsen å hindre skiftende. Hvis tre rundt låsen splintret eller sprakk, legge tre kitt rundt skruene før stramme.

Skitne låsen

Rusk buildup er vanlig i mange utendørs gate låser. Blader, bark og gren og skitt fra vinder bosette seg i låser, låsene hindrer montering ned i hekter. Trekk ut store løsmasser med hendene, løsne så mye skitt med hendene som mulig. Børste vekk gjenværende rusk med en stiv pensel, fungerer det så langt ned i låsen som mulig. Hvis låsen er veldig skitten, spray det med brems renere, deretter børste vekk løst smuss.

Rustne delene

Konstant eksponering for regn og kondens gjør gate låser et mål for rust. Hyppig bruk hindrer overflødig rust buildup, men portene som ofte sitter ubrukte kan ikke låse riktig. Slå av rust så mye som mulig med en stålbørste og spray låsen med rust-hemmende smøremiddel. Sprute smøremiddel låsen og ned i låsen og trykk ned spaken for å løsne låsen. Hvis det fortsatt ikke fungerer riktig, spray det igjen og la spray trenge en time før du arbeider låsen.

Erstatning låsen

Noen ganger er skaden på gate låser så alvorlig at de må byttes. Skru ut den gamle låsen, og ser over gjerdet for skade. Spredt på et lag med tre kitt å fylle i gamle hull, og la det satt opp. Installere en ny lås over reparerte tre, sjekke justeringen nøye som du skru den at begge brikkene er nivå. Åpne og lukke porten noen ganger å sørge låsen fungerer før du lar barna eller pets ut for å spille.