Min fugemasse er tørking forskjellige farger

July 11

Min fugemasse er tørking forskjellige farger

Injiseringsmasse mørtel er et viktig materiale i fliser prosessen. Når brikkene er installert og satt med mørtel, er fuger forberedt og plassert med en sparkel i gapene mellom brikkene til å holde dem på plass. Forberede din grout vanligvis betyr blande med vann i samsvar med emballasje instruksjoner. Hvis din fugemasse er tørking i forskjellige farger, kunne dette symptomet på flere forskjellige problemer som må korrigeres for en profesjonelle finish.

For mye vann

Bland grout mørtelen akkurat som beskrevet av produsenten. Ofte er årsaken til feil grout farger bare for mye vann. Sammen med miksing grout som uttrykt på emballasjen, unngå å bruke for mye vann for å tørke opp overflødig fugemasse. Når fugemasse, vil overflødig fugemasse trolig dekke overflaten av flisene. Du må da bruke en fuktig mop for å tørke opp dette. Hvis du bruker overdreven vann på svamp, kan fortynne flisen og påvirke fargen. I stedet vri ut svampen grundig før du fortsetter.

Tid problemer

Noen ganger vises grout å være tørking i forskjellige farger hvis det var forberedt på ulike tidspunkter. Injiseringsmasse fungerer best flis når det nylaget, så ofte montører vil bare blande nok fugemasse brukes innen en time tidsramme. Når et område er dekket, vil flere grout blandes for å fullføre neste del. I dette tilfellet kan forskjellen i farge være en illusjon forårsaket av gapet i tid. Når hele overflaten har tørket, vurdere fargen. Hvis fugemasse er forskjellige farger, kan dette være et problem med fugemasse mørtelen.

Problemer med Grout

Hvis overflaten er helt tørr og riktig mengde vann brukes, men grout er fortsatt tørke i forskjellige farger, kan dette være et problem med grout selv. I dette tilfellet, slutte å bruke den før dekker hele området slik du har mindre å fjerne. Returnerer grout i butikken eller kontakt produsenten av kundeservice for informasjon om å få refundert for kjøpet eller erstatte det defekte produktet.

Fjerne tørr Grout

Når grout har tørket, må du fjerne den hvis det fargevariasjon, som er ofte en vanskelig og rotete prosess. Bruk karbid bladet eller roterende verktøy nebb opp tørket fugemasse, ta vare ikke for å skade den faktiske flisen. Skrape bort eventuelle gjenværende grout med en meisel, og feie opp støv grundig før du erstatter med nye fugemasse.