Min Front Yard har ingen jordsmonnet

March 21

Min Front Yard har ingen jordsmonnet

Ansvarlig hjem byggherrer stockpile matjord i et hjørne av mye under byggeprosessen slik at den kan distribueres gjennom gården når hjemmet er bygd. Noen ganger, skjønt, fjerne hjem byggherrer topsoil, etterlot et hus med deadpan - hard, livløs undergrunnen under. Planter vil ikke motta den næringsstoffer eller oksygen de trenger for å vokse godt i denne jord. Renovere det hvis mulig, eller erstatte den.

Fordelene med Topsoil

Jordsmonnet er det første laget av jorden. Det er mørkt, løs og full av organisk materiale. God matjord gir planter med næringsstoffene de trenger, og det også holder fuktighet godt og oksygen til å strømme fritt. Undergrunnen funnet under topsoil vanligvis har mer leire, salt eller kalk. Det er ofte vanskelig og vanskelig å jobbe. Noen subsoils er bedre enn andre. Før du hale i kostbare jordsmonnet, grave opp noen av undergrunnen og sende det til en kommersiell lab eller universitet utvidelse for en jord test. Hvis undergrunnen er ganske lav i salter og har en pH-nivå mellom 5.5 og 7.5, kan det hende du kunne berge det av tilling i lime, gjødsel, kompost og torv mose. Spør jord test selskapet for anbefalinger om endringer og beløp.

Kjøpe jordsmonnet

Selv om matjord selges i poser på barnehager og hjem sentre, kjøpe det i bulk på landskapet leverandørselskaper for store prosjekter. Bulk jord er mer økonomisk landskapsarbeid selskaper kan levere en stor forsyning til hagen din. Inspisere matjord før du kjøper den, skjønt. Jordsmonnet er ikke regulert og hva du kjøper kan ikke være matjord wogole men undergrunnen. Se etter jord som er vist og steiner, avfall eller Papirkurv. Føle soil. Det bør føles løs og myk, verken kornete eller klebrig. Hvis det grupperer sammen når du presse det, er det sannsynligvis leire jord, som er vanskelig å dyrke og er for tung til å gi god drenering for planter. Jord som ser sandstrender eller føles kornete holde ikke vann eller næringsstoffer godt.

Vurdere å kjøpe en liten mengde matjord og sende den til et universitet utvidelse eller kommersiell lab for en jord test. Jord testen analyserer jord pH, salt nivåer og tungmetaller, sikre at du kjøper et kvalitetsprodukt.

Beløp

Å bestemme hvor mye topsoil å kjøpe, først finne området ved å måle bredden og lengden på mye; multiplisere lengde ganger bredden til få kvadrat, eller området. Bestemme hvor mange inches jord må du legge til tunet. Hvis din undergrunnen er rimelig bra, kan det hende du kunne komme unna med 4 inches i jordsmonnet. Legg til 6 til 8 inches av matjord dårlig undergrunnen. Dele antall tommer må 12; Multipliser det tallet med kvadrat foten av mye å få antall square kubikkfot jord nødvendig. De fleste bulk jord selges i kubikk yards, snarere enn kubikkfot. Del antall kubikkfot nødvendig av 27 for å få totalen kubikk yards nødvendig. Som regel dekker 1 kubikkyard 100 kvadrat fot med 3 inches i jordsmonnet.

Betraktninger

Kjøpte matjord kan allerede inneholde kompost og jord endringene, men du må sannsynligvis flere endringer. Legge 2 til 3 inches av kompost gjødsel og torv mose over jorden og til det i til en dybde på 8 inches. Disse endringene forbedre drenering, legge næringsstoffer og oppmuntre mikroorganismer som nytte planter. Erstatte og forbedre matjord er dyrt og tidkrevende, men vil spare penger senere. Planter dyrket i god jordsmonnet er sunnere, mer energisk og krever mindre vann og gjødsel enn de dyrket i dårlig jordsmonn.