Min Frigidaire oppvaskmaskin lekker fra fremsiden venstre

June 6

Min Frigidaire oppvaskmaskin lekker fra fremsiden venstre

Frigidaire oppvaskmaskiner lekker fra front venstre kan ha en feil overfylle beskyttelse flyte. Float ligger på bunnen av oppvaskmaskin badekaret på forsiden venstre. Reparere overfill beskyttelse float er så enkelt som å trykke på det med knokene.

Formål

Overfill beskyttelse float ligner float i toalett tank. Float i toalettet regulerer påfylling av vann til tanken etter tømming. Når flottøren stiger til en viss etterfyller stopper, hindre overflyt eller lekkasjer. Frigidaire overfylle beskyttelse flyte fungerer på samme måte. Regulere vannivået som vaskesyklusen begynner. Vann kan lekke fra oppvaskmaskinen hvis beskyttelse float feil.

Beskrivelse

Finn overfill beskyttelse float ved å fjerne bunnen rett stativet. Stativer er på hjul og rulle enkelt ut av oppvaskmaskinen. Float er foran til venstre og er vanligvis sikret ved en bolt. Float, som beveger seg opp og ned å regulere vannforsyning, er beskyttet av en aksel eller dekselet.

Reparasjon

Float kan ikke fungere når fast. Rusk, kan som mat utklipp, hindre float flytte opp eller ned. Å trykke på den beskyttende å dekke for float kan dislodge rusk hindrer at overfill beskyttelse float fungerer. Et annet alternativ er å fjerne dekselet for å visuelt inspisere flottøren og fjerne rusk. Prøv å trykke på forsiden først for å se hvis det arbeider. Alltid slår oppvaskmaskin og koble den før du feilsøker.

Alternativer

Skifte overfill beskyttelse float er et alternativ hvis det ikke er helt. Se din Servicehåndbok for et kundenummer på Frigidaire å spørre om kostnaden av tjenesten. Også be representanten om kompleksiteten av reparasjonen. For noen mennesker er har en reparasjon person få reparere verdt den ekstra kostnaden.

Tips

Frigidaire oppvaskmaskiner kan også lekke andre årsaker, inkludert dårlig tetting rundt døren av oppvaskmaskinen. Sjekk tetningen rundt oppvaskmaskinens døren på igjen for å bekrefte at døren stenger riktig. Har noen reparasjon erstatte segl hvis det vises feil, eller gjør det selv med noen generell veiledning fra Frigidaire kundeservice.