Min Eureka Canister vakuum gjør støy

November 27

Eureka produserer en rekke støvsugere og andre produkter. Den støvsugere omfatter lette, oppreist og canister vacuums. Eureka's canister vacuums har en boks på hjul som er knyttet til en slange og tryllestav, i motsetning til en oppreist vakuum. Tryllestaven har flere vedlegg til å gi en rekke rengjøring vedlegg for annen etasje typer, møbeltrekk og tekstiler. Lyder av vakuum kan være forårsaket av en rekke områder.

Finner støyen

Fordi motoren og filtre er på beholderen og børstevalsen er på tryllestaven, er støy lett å finne. Med makt dysen knyttet til tryllestaven, slå på maskinen og lytter til beholderen og makt munnstykket. Slå av vakuum funnet støyen.

Beholderen

Hvis støv eller filtre beholderen er tilstoppet eller full, kan det skape motoren å jobbe hardere og forårsake støy. Eureka canister vakuum støv beholder og filtre er i beholderen. Fjern beholderen støv ved å trykke på knappen på håndtaket og løft den ut. Fjern alle filtre i beholderen, som inkluderer kassett filter, filter skjermen og motor filter. Skyll filtrene og filteret skjermen med kaldt vann for å fjerne støv og rusk, og la dem tørke. Exhauster filteret på baksiden av beholderen kan ikke rengjøres og bør byttes. Eksos filteret er tilgjengelig hos forhandlere som selger Eureka canister vacuums. Montere filtrene og støv beholderen etter alt er tørr.

Makten tryllestav

Børstevalsen på makten tryllestav kan tildekkes med streng, hår rusk og andre objekter. Små gjenstander som en gummi band kan føre til svært høye lyder når Eureka kjører. For å sjekk for hindringer rundt børstevalsen, fjerne skruene fra bunnplate nederst i makten tryllestav. Kuttet alle strenger, hår eller annet rusk fra børstevalsen. Manuelt rulle børstevalsen frem og tilbake for å sikre at beltet er sikret og ikke glir. Erstatt bunnplate og satte skruene i tett ved hjelp av en skrutrekker.

Garanti og vedlikehold

Eureka tilbyr en ett års begrenset garanti for sin støvsugere. Garantien dekker ikke standard deler og vedlikehold som filtre, erstatter belter eller skader forårsaket av uaktsomhet. Utfører rutinemessig vedlikehold på maskinen månedlig vil hjelpe maskinen fungerer normalt og forlenge levetiden. Hvis Eureka canister vakuum gjør støy etter utføre standard vedlikehold og fjerne hindringer, gå gjennom garantien og kontakt Eureka kundestøtte eller en autorisert forhandler. Standard vedlikehold ofte stopper lyder fra maskinen og la den kjøre som ny.