Min epletrær produserer ikke epler

November 24

Min epletrær produserer ikke epler

Apple trær er plantet i frukthager og hager nettopp for sin evne til å produsere frukt for fersk snacks og matlaging. Svikt i epletreet å sette ut frukt er et finansielt problem for orchard eiere og kan representere et helseproblem for trær. Identifisere årsaken til en feil å produsere så epletreet kan gjøres produktiv neste sesong.

Alder

Den epletreet er en faktor i hvorvidt vil produsere frukt. Yngre epletrær er ikke ennå modne nok å reprodusere, og derfor vil ikke sette ut epletrær høsten. Epletrær nå modenhet mellom 2 og 5 år, når de begynne å produsere frukt. Den eksakte alderen på en produktivitet avhenger også sin sorten, vekstforhold og helse.

Sykdom

En syk epletreet vil produsere en liten innhøsting av frukt, eller ingen frukt, avhengig av den generelle tilstanden til treet og rate av sykdomsprogresjon. Noen sykdommer som fører til forebygging av apple produksjon inkluderer cedar - apple rust, brann blight og apple streikebryter. Holde trær sunn ved beskjæring syke kvister og behandle epletreet med en soppdreper hver vår for å forhindre sykdommer.

Pollinering

Den eneste typen epletreet som er self-pollinating er Golden Delicious, ifølge Washington State University forlengelsen. Alle andre kultivarer av epletrær må plantes i par, og med en annen plante, å sikre vellykket deling og produksjon av frukt. Epletrær bortsett fra Golden Delicious som ikke mottar pollen fra andre kultivarer vil være stand til å produsere frukt i høst. Plante trær 20-100 fot fra hverandre.

Miljømessige faktorer

Det finnes en rekke miljøfaktorer som hindrer et epletre i å produsere frukt. Overskytende nitrogen i jord skader epletreet og fører til en mangel på frukt. bruke gjødsel i henhold til instruksjonene og unngå over-gjødsling. Manglende pollinerende insekter fører en manglende frukt. Overflødig skyggen og for mye eller for lite kan hindre epletreet utvikle frukt.