Min dørlås er løs

February 25

Min dørlås er løs

Din låsing dørhåndtak kan bli løst lett takket være daglig bevegelse slå. Dette er et problem som er felles for alle hjem med et brukte vri-stil tastet dørhåndtak, men du kan fikse det i løpet av minutter, selv om du har ingen tidligere erfaring i å bruke grunnleggende verktøy.

Kø på Doorknobs

De to hånd bryterne i de fleste par av doorknobs er koblet til hverandre med en lang skrue eller to gjennom døren. I midten av døren vil du ha din låsing eller låsingen mekanisme. I de fleste tilfeller blir en dørlås løs bare på grunn av over-og-over torquing av å vri på bryterne. Over tid arbeid skruene løs. Du trenger å stille opp de to halvdelene av dørhåndtak å gjøre det enklere å stramme skruene. Hvis du arbeider selv, tape knottene til riktig posisjon med maler tape.

Stramme skruene

Bruker du riktig type skrutrekker, stram skruene med urviseren. Hvis skruen ikke føler at det er oppsiktsvekkende på den andre siden av knott, må du kanskje justere begge sider til den glir på plass. Et annet problem kan være at skruen er brutt. I dette tilfellet skru det helt, undersøke det og eventuelt erstatte skruene med nye. Du kan ta de gamle skruene med deg til jernvarehandelen å finne den rette erstatninger. Merk: Begge skruene kanskje ikke samme lengde.

Hindre problemet

Unngå over dreiemoment doorknobs når du åpner dører, spesielt hvis de er eldre eller antikviteter. Når du merker en liten løshet, fikse den umiddelbart i stedet for å sette den av. Hvis du setter det, risikerer du problemer utvikler innen låsemekanisme. Hvis du har en hjem med liten barn, er det altfor vanlig å ha dem hengende fra doorknobs. Dette kan bety hyppige innstramming. På den annen side, kan over stramme skruene stripe trådene. Stramme skruene bare til de er flush med dørhåndtak.

Lås mekanisme problemer

Hvis dørhåndtak er fortsatt løs, kan det være et problem med låsemekanisme, spesielt hvis det blitt løs i lang tid. Det kan ha glidd. Fjern skruene og begge knotter og inspisere interiøret låsemekanisme. Hvis noe virker brytes, må du erstatte hele dørhåndtak montering. Hvis det er bare løst på innsiden, veilede bitene i riktig posisjon (de vil passe perfekt der de skal være), så montere knotten.