Min Bougainvillea er Wilting

August 29

Min Bougainvillea er Wilting

Bougainvillea planter, innfødt til Brasil, har blitt populært i USA som varme sesongen ettårige i USDA hardførhet soner 9 og oppover. Bougainvillea er tropiske til semi tropiske blomstrende vinstokker med spektakulære blomsten-lignende støttebladene og fargerike blader det produserer alle årstid lang. Bougainvillea vokse i Potter og kan plantes i bakken i varme klima, men vintreet er ikke kaldt-hardføre og vil dø når konfrontert med temperatur nær frysepunktet. Bougainvillea er tunge matere trenger konsekvent nivåer av næringsstoffer brukes i slow-release applikasjoner. Bougainvillea kan wilt på grunn av ekstreme vann, temperatur og gjødsel.

Instruksjoner

•Pot anlegg i en container som bare inneholder roten ballen. Bougainvillea blomstrer best i en innesperre område. Gjøre en potting blanding som utgjør svært lite faktiske jord som det vil tørke ut for fort. Potting mix må også være gratis drenering. Kombiner en del potting blanding med to deler kompost og en del sand. Dette gir drenering og næringsstoffet kombinasjonen som gjør bougainvillea trives.

•Fjern anlegget fra den opprinnelige potten. Fyll den nye potten halvveis med planting blanding du har gjort. Sett din bougainvillea i potten og fyll resten av veien med din plante blanding. Forstyrre røttene så lite som mulig. Forvente noen wilting på grunn av transplantasjon sjokk.

•Et bougainvillea jord når det føles tørr. For mye vannkanne føre wilt, kan lite. Ikke plasser potten på en tallerken, som beholder røttene for vått. Vann til potten lekkasjer fuktighet og la tørke ut før neste vanne. Sjekk fuktighetsnivået tipping potten og følelsen drypp hullene på bunnen. Hvis jorden føles våt, kan et par dager igjen før vanning. Hvis det er knapt fuktig, er det tid til vann.

•Fertilize anlegget etter en måned. Ikke gjødsle før, som røttene ikke har hatt tid til å etablere, og anlegget vil bli og kan brenne. For mye gjødsel fører anlegget å vil. men også lite vil føre til anlegget for å bremse veksten og slutte å produsere blomster. Gjødsle månedlig med balansert gjødsel (for eksempel 5-5-5), som gir en langsom frigjøring av næringsstoffer. Følg produsentens instruksjoner for riktig mengde og lett grave granulater i jorden rundt foten av anlegget.

•Hold bougainvillea i full sol. Hvis det er lyssky eller delvis skyggefulle betingelser, vil det bli slapp. Bougainvillea skal flyttes innendørs når temperaturene slippe. Vokse anlegget der natt temperaturer er 65 grader Fahrenheit og dag temperaturer mellom 75 og 95 grader Fahrenheit. Temperaturer (under 30 grader Fahrenheit) vil føre til anlegget å vil..