Min basseng pumpe Pumping ikke av vann som Fast

July 15

En svømmebasseng pumpe som synes ikke å være circulatiing vannet raskt nok kan være et tegn på noen problemer. Noen av disse problemene er mindre mens andre er dyrere og mer tidkrevende å fikse. Enkel feilsøking kan bidra til å diagnostisere og løse årsaken til bassenget pumpens dårlig drift.

Rengjøre Filter

Se på trykkmåleren på din bassengfilteret mens den kjører. Trykkmåleren måler det innvendige trykket av bassenget filteret og betyr når den trenger å bli renset ut. Backwash sand eller kiselgur Filtrer når trykket stiger 8 til 10 pounds per kvadrattomme (psi) over det normale driftstrykk. Opphoping av smuss og rusk fører redusert sirkulasjon i filteret ved å hindre riktig vannmengde.

Vannstanden

Opprettholde en vann som hjelper optimalisere pumpens ytelse. Bassenget bør opprettholdes et sted mellom den halvveis og to tredeler markerer for skimmer åpningens vertikal høyde. Mange bassenget skimmer åpninger har merking linjer for referanse. Lav vannstand kan skade filter og føre til treg eller ikke-eksisterende pumpe sirkulasjon. Bassenget filtre er utformet for å suge i vann, ikke luft. Hvis en ujevn mengde vann er blitt sugd inn i filteret, vil sirkulasjon ikke være konsekvent.

Kurver

Rense skimmer kurven regelmessig, spesielt etter en storm eller hvis bassenget under et tre med fallende blader. Denne situasjonen kan opprette et tynt lag på blokkering i skimmer kurven når bladene begynner å samle i beholderen. Som skimmer utfører jobben sin, hindrer at store deler av rusk inn filtersystemet, dette blokkere vannføring og føre til dårlig sirkulasjon. Rengjør pumpe kurven også. Den ligger på den andre enden av slangen som kobler til bassenget skimmer. Åpne denne kurven og rense den ut som dette er hvor rusk fra støvsuging samles.

Pumpen

Verste fall, er hvis feilsøking ovenfor ikke fungerer, at bassenget pumpen motoren er feil. Motoren er ansvarlig for å gi sugeeffekten til filteret for å sirkulere tusenvis av gallons av vann for å holde bassenget fri for smuss og rusk. Tegn på en urolig motor er treg sirkulasjon, som indikerer at enheten sliter og kan nærmer seg slutten av sin levetid. Kostnaden for en ny motor, avhenger av hestekrefter. En større filter og basseng krever en kraftigere motor.