Min Baseboard varmeapparatet lekker

September 11

Min Baseboard varmeapparatet lekker

En lekker baseboard ovn er noe som må repareres så snart som mulig. En lekkasje av denne typen skaper flere problemer i tillegg til åpenbare mangelen på effektivitet som finnes i varmesystem. Den kan også skade ditt gulv kan forårsake veksten av farlig muggsopp og mildews i området av lekkasjen.

Små lekkasjer

En liten lekkasje skal være fast, men ikke en grunn til umiddelbar bekymring i forhold til varmesystemet selv. Varmtvann varmesystemer må en tilkobling viktigste vannforsyning fra hjemmet. Så beholder systemet vann det er behov ved å trekke det fra hoved vannforsyning. Husk å rydde opp eventuelle lekkasjer raskt men og bleke området hvis du mistenker at det har vært fuktig i lang tid. Dette hindrer vekst av mold.

Finne lekkasjer

Finne den nøyaktige kilden til lekkasjen er viktig når du skal bestemme om problemet er reparerbar, eller hvis enheten bør erstattes i stedet. Spore banen til vannet tilbake langs systemet å se hvis du kan finne lekkasjen. Se etter fuktighet direkte på radiatoren og se etter sprekker, knappenålshull eller andre tegn på lekker. Noen ganger kan du spore lekkasjen tilbake til en ventil eller albuen, der saken stykke sannsynligvis må erstattes av en profesjonell.

Fikse lekkasjer

En lekkasje reparer på en varmtvann radiator er en ganske involvert prosess, men det kan gjøres uten profesjonell hjelp hvis lekkasjen er liten. Radiatoren trenger å være tømt først, og deretter ryddes veldig grundig med et stoff som kutter alle fett fra overflaten, som aceton. Så du filen overflaten for å skape et sted en oppdateringen vil følge. Til slutt, i det gamle huset loggføre, Dan Holohan anbefaler at du lappen lekkasjen med JB weld i henhold til instruksjonene på pakken.

Erstatning

Noen lekkasjer betegne skaden betydelig nok at ditt baseboard varmeapparatet må byttes. Se etter sprekker eller oppdeling. Pinhole lekkasjer kan vanligvis repareres, men når metallet er begynt å sprekke det er vanskelig å gjøre den sterk nok igjen tåler trykket belastning utøvde på varmeovner. En annen dårlig tegn er betydelig rust. Selv om du lapp en lekkasje i en rusten baseboard ovn, er det sannsynlig til våren en annen i nær fremtid og er trolig et bedre alternativ.