Min badekar tappekran lekkasjer når dusj er på

September 10

Min badekar tappekran lekkasjer når dusj er på

Hvis vann lekker fra badekar tappekran mens dusjen er på, er at villfarne vann rane dusjen vann press. Problemet, er mens irriterende, ikke komplisert å reparere.

Skyldige

Jobben til en dusj AVLEDERVENTIL er å direkte strømmen av vann fra badekar kranen til dusjen. En liten mengde vann drypper fra badekar kranen er normalt mens dusjen er på. Når omkasteren ventilen eller noen del av det, er feil, vil du ha en større mengde vann fremdeles strømmer fra badekar kranen i stedet for viderekoblet til dusjen.

Forebygging/løsning

Fjerne skruen som holder ventilen på plass og deretter erstatte gummi skive på omkasteren ventilen stammen kan hindre lekkasjen fra badekar tappekran. Du kan også bare installere en erstatning dusj sjalter ventil.

Betraktninger

Hvis din dusj har et håndtak som du slå til direkte vann til dusjen, må du fjerne dette håndtaket for å nå omkasteren ventilen. Vær oppmerksom på at noen ganger disse håndtakene er vanskelig å fjerne. Så, får en verktøyet alarmert en håndtak avtrekker fjerne en korrodert håndtaket enklere.