Min badekar Stopper er fast

April 10

Min badekar Stopper er fast

Badekaret ditt stopper skal normalt operere etter når du flytter den stopper spaken, montert på overflyt avløp coveret, opp og ned. Når du finner det badekaret ditt stopper ikke lenger beveger, før du ringer en rørlegger eller altmuligmann for å løse problemet, må du undersøke flere mulige årsaker til stopperen ikke flytte.

Frittstående stempelet

Badekar disables samlinger som ikke har en glidende disables brikke i Badekarets sakte eller sluket i bunnen av badekaret, bruker en plunger for å holde vannet i badekaret. Stopperen festes til et koblingen at også festes til baksiden av overflyt avløp dekker. Når du flytter disables spaken på overflyt avløp forsiden, sammenhengen hever og senker stopperen. Ved å fjerne skruene som holder overløp avløp dekselet på plass og trekke på overflyt avløp dekker, du kan trekke ut sammenhengen. Hvis stempelet er løsrevet fra slutten av båndet, må du fisk det ut av overflyt røret ved hjelp av et fleksibelt henting verktøy. Når du koble stempelet til slutten av båndet, kan du bruke et par nål nebbtangen for å klype slutten av båndet stengt så stempelet ikke slip av igjen.

Sammenhengen omstilling

Når den sammenhengen som strømmer ned badekaret i overflyt tube er innstilt, flyttes ikke badekaret i disables uansett hvor mye du flytter den stopper lever opp og ned. Du må fjerne overflyt avløp dekselet og trekke ut nok av sammenhengen så du kan nå låsemutteren på båndet. Ved å løsne låsemutteren, kan du deretter forlenge eller forkorte koblingen før stramme låsemutteren igjen.

Rocker Linkage justering

Hvis badekaret ditt har en pop-up drain disables forsamling, må du kanskje justere samlingen sammenhengen som strømmer under badekaret gjennom de viktigste drainpipe som går vannrett under badekaret. Du må dra stopperen å fjerne det fra badekaret i avløpet og trekk på det nok å trekke ut en del av sammenhengen. Ved å løsne låsemutteren som festes stopperen til sammenhengen, stopperen ligger høyere i avløpet og det åpnes uten problemer.

Hår og såpe akkumulering

Du og andre bruker badekar, vask du såpe og sjampo ned viktigste og overflyt avløp, sammen med litt hår. Noen av såpe avskum og hår samle på badekar disables montering stykker, bygge i tykke lag. Hvis såpe og hår akkumulering bygger til et visst punkt, kan samlingen stopper ikke fungerer på riktig lenger, betyr stopperen ikke flyttes som det skal. Som du justerer de ulike delene av badekar disables, rengjør du dem alle av med en klut.