Min asfalt Shingle taket er å snu svart & slimete

August 16

Min asfalt Shingle taket er å snu svart & slimete

Når din asfalt taktekking Helvetesild begynner å utvikle en svart og slimete vekst, kanne den rask omdreining utsiden av hjemmet ditt til en skjemmende eyesore. En svart, slimete rester på din asfalt Helvetesild er vanligvis resultatet av soppen veksten som mold, mugg eller alger. Denne veksten vil ikke bare flekken taket, men hvis venstre ubehandlet, vil spise bort på helvetesild, forårsaker en mulig tidkrevende og kostbar reparasjon regning.

Sikkerhet

Før du starter rengjøringen taket, tar de riktige sikkerhetsforanstaltninger å beskytte deg mot mulig skade. Selv uten en slimete vekst, kan tak være en glatt og farlig sted. En feil flytte og du kunne falle av taket, forårsaker alvorlig skade deg selv. For å hindre slipping, ha et par sko som har god slitebanen på bunnen. Videre har en annen person utenfor med deg hele tiden mens du er på taket. Denne personen vil stødig stigen som du klatre opp den som finnes i tilfelle en ulykke for hjelp.

Forberedelse

Før du får tilgang til taket, opprette din rengjøringsmiddel ved å blande 1 gallon varmt vann med 1 kopp oksygen blekemiddel. Oksygen blekemiddel dreper trygt sopp uten å skade asfalt helvetesild. Når du har opprettet rengjøringsmiddel, plassere alle elementer må du fjerne svart slimete veksten ved stigen som du vil klatre opp for å få på taket, som vil tillate for enklere tilgang til elementene. Videre kan personen hjelper du levere varene opp til deg.

Rengjøring

Når du har fått tilgang til asfalt taket via en jevn stige, skyll taket med en vannslange og presse rusk som lemmer og blader av taket. Skrubbe slimete, svart veksten av at Helvetesild med scrub pensel mettet i rengjøringsmiddel. Enklere å rengjøre, knytte en forlengelse håndtak til slutten av scrub pensel, eller bruke en pensel kost. Etter å ha ventet 15 minutter for rengjøringsmiddel å drepe sopp, skyll taket rent med vannslangen.

Forebygging

Det beste forsvaret mot soppvekst er å hindre det dannes i første omgang. Siden sopp krever mørke til å vokse, holde lavt hengende trær som kan kaste skyggen på taket beskjæres. I tillegg Fjern pinner, blader og lemmer fra taket på jevnlig basis. Disse elementene fungere som en matkilde for soppen.

Betraktninger

Ikke bruk klor til å rense asfaltveier. Klor vil skade og misfarges at helvetesild. Hvis oksygen blekemiddel ikke er tilgjengelig, bruk 1/4 kopp trisodium fosfat med 1 gallon varmt vann for å feilfri asfalt helvetesild.

Når du er på taket, oppmerksom på omgivelsene dine og vite hvor taket kantene er til alle tider, som vil bidra til å redusere sjansen for uhell trå utenfor taket.