Min Arboricola anlegget har gulaktig blader & en hvit Film

September 23

Arboricola planter er også paraply planter og er vanlige potteplanter. Du kan merke flere plager fra anlegget, inkludert gulfarging blader eller en klissete hvit film. Begge disse betingelsene har to forskjellige årsaker, men er vanligvis rettes.

Gule blader

Mangel på næringsstoffer til anlegget forårsaker gullig blader. Dårlig vanning- eller overwatering – får gule blader. Mangel på lys vil forby fotosyntese i anlegget, også forårsaker bladene å falme. Noen av den arboricola planter, som gull arboricola anlegget, har naturlig gulaktig blader, så bør du se mer for Krølling blader som indikator for et mulig problem.

Løsninger

Gi anlegget mer lys. De fleste arboricolas er tolerant av dårlig lys, men det betyr ikke at de ikke trenger noen. La jorda tørke mellom vanning anlegget. Overwatering kan føre til en opphoping av mineraler i jord som blokkerer røttene fra å ta opp næringsstoffer. Bruke riktig gjødsel minst en gang i måneden for å gi ekstra ernæring.

Hvit Film

Hvit filmen du finner strødd over hele er anlegget faktisk webbing fra en koloni av spider mites. Disse små skadedyr vil hjemsøke anlegget og vises som små brune prikker gjennomgå langs stilken. Webbing på midd produsere gir beskyttelse fra fiender så vel som et sted å legge sine egg.

Løsninger

Tradisjonelle insektmidler kan drepe spider mites. Isolere infiserte planter fra andre umiddelbart for å hindre spredning. Vanligvis kan du fjerne spider mites ved sprøyting anlegget ned med vann, som fjerner mange og forstyrre deres webbing. Webbing er avgjørende for egg, så det kan forstyrre deres livet syklus hvis det er tuklet med. En sprayflaske vann med en skvett flytende oppvaskmiddel lagt rikelig på en plante kan også bidra til å redusere befolkningen.