Miljøvennlig tregulv rengjøringsmidler

December 11

Miljøvennlig tregulv rengjøringsmidler

I siste var det vanskelig å finne ikke-giftig, biologisk nedbrytbare eller naturlig-baserte gulv rengjøringsmidler på markedet. De siste årene, spesielt siden slutten av 1980, har selskaper blitt født med express oppgave å forbedre forbruker alternativer for miljøvennlig tregulv rengjøringsmidler. Ecover og Biokleen metoden er eksempler på miljømessig orienterte bedrifter som gjør tregulv rengjøringsprodukter. I tillegg, hvis du ikke finner miljøvennlig gulv rengjøringsmidler på ditt lokale supermarked, spare penger ved å gjøre et tregulv renset fra hverdagens ingredienser som eddik og såpe.

Ecover gulvet såpe

Ecover er et europeisk selskap som har spesialisert seg på jord-vennlig vaskemidler og vaskemidler siden 1980. Det er flere allsidig rengjøringsmidler egnet for etasjer, inkludert Ecover gulvet såpe. Ecover gulvet såpe har mange miljømessige fordeler over konvensjonelle gulv rengjøringsmidler. For eksempel er Ecover gulvet såpe fullstendig og raskt nedbrytbart. Bryter i ingredienser som kan gå tilbake til naturen. I tillegg er Ecover gulvet såpe laget av anlegget ingrediensene.

Biokleen

Biokleen er et litt nyere enn Ecover, grunnlagt i 1989. Biokleen ble grunnlagt i svar på noen av de helsemessige problemene skapt av tradisjonelle rengjøringsmidler og søker å utvikle mer miljøvennlig produkter for rengjøring hjem. Biokleens alternativer for tregulv omfatter sin multi overflaten gulv renere, som bruker sitrusfrukt ekstrakter og aktive enzymer for å oppløse skitt og smuss. Biokleens ingredienser er biologisk nedbrytbart og super konsentrert for å redusere sine pakking og transport kostnader. En ekstra fordel til Biokleen produkter er at de er produsert i USA, redusere påvirkningen frakt transport.

Metoden

Et annet amerikansk selskap med fokus på mer miljøvennlige produkter er metoden, som er basert i San Francisco. Metodens tre gulv renere er spesielt utformet for tregulv og er laget med nedbrytbare ingredienser som er testet for å være giftig. Ikke alle metodens tregulv renere ingredienser er plantebaserte. Metoden gir en detaljert oversikt over alle komponentene i sin rengjøringsmidler, samt tredjeparts sertifisering av produktene miljøpåvirkning livssyklusanalyse.

Hjemmelaget

En måte å sikre et tregulv renere er mer miljøvennlig og sikker for helse er å gjøre det hjemme. På mange steder på Internett er oppskrifter tilgjengelig for ulike typer gulv rengjøringsmidler. Ifølge Grist, en miljømessig nyhetsside, inkluderer noen av de viktige ingrediensene i en miljøvennlig gulv renere eddik, Castilla såpe, natron og vann.