Miljøvennlig termitt behandling

July 14

Miljøvennlig termitt behandling

Behovet for miljøvennlig termitt behandlingstilbud har vært et tema av stor interesse for mange mennesker gjennom årene. Plantevernmidler rester i vannet tabeller og jord vil til slutt finne veien til mat forsyningskjeden. Utilsiktet skade nyttig organismer som meitemark, alger og bunndekkende planter fra termiticide program er ennå en annen problem som har skapt en samtale for termitt behandlingsmetoder som er tryggere for miljøet.

Historisk bruk av Termiticides

Pest kontroll operatører har historisk brukt termitt behandlingen kjemikalier for både umiddelbar lindring fra angrep og avskrekkende fremtidige invasjoner. Bevisst bruk av termiticides i begge disse scenariene følger regulert programmet teknikker fortsatt skaper potensialet for giftige rester til gjøre vei i økosystemet, særlig når disse kjemikaliene brukes regelmessig som en kontraktsmessig forpliktelse å beskytte eiendom.

Integrert Pest Management

Arbeidet med å utvikle miljøvennlig termitt behandlingstilbud resulterte i teorien av integrert Pest Management (IPM). Dette er faktisk en gammel tilnærming til skadedyrbekjempelse som var ansatt tusenvis av år siden av gamle kulturer (spesielt kinesisk). Disse kulturene studerte klimasykluser, insekt migrasjon og parring vaner, og andre miljømessige faktorer å utvikle strategier for å kontrollere invasjoner av destruktive skadedyr som angrep avlinger og frukthager.

Lokkemat

En av de nyere tilnærmingene til miljøvennlig termitt behandlingen er bruk av agn. Dette innebærer bruk av små biter av tre eller annet cellulose materiale (elementet i tre og papir elementer som termitter lever) tilført en langsom-fungerende termiticide. Teorien er at termitter ingest giften og dele den med andre medlemmer av kolonien gjennom gjensidig grooming eller deling av fordøyd mat (trophallaxis).

Giftfri termitt behandling

Biologisk kontroll har vært studert som en del av Søk etter miljøvennlig termitt behandlingsmetoder. Bruk av mikroskopiske ormer kalles nematoder har hatt en viss suksess i feltstudier. Disse organismene, som normalt beiter på vegetasjon og røtter, kan invadere likene av termitter gjennom porene og levere dødelige bakterier. Derivater av mineral boron, som borsyre og borates, brukes i agn og i aktuelle programmer på tre flater, med en tilfredsstillende rate av suksess i kommersielle pest kontrolloperasjoner.

Mekanisk behandling

Varme, kulde og elektrisitet brukes nå som et alternativ til kjemiske termitt behandlingen. Konstruksjoner oppvarmet til minst 120 grader Fahrenheit i 30 minutter eller mer dreper termitter ved å forstyrre deres interne biologiske prosesser. Flytende nitrogen til å fryse individuelle tre medlemmer som spot behandling. Elektriske har også en dødelig effekt, høy spenning og lav gjeldende beløp brukt mistenkt infestations. Mikrobølgeovn behandlinger brukes også til å behandle større områder av strukturer.