Miljøvennlig rengjøring metoder

July 9

En enkel og rask alternativ til å bruke sterke kjemiske rengjøringsmidler er å lære å bruke rengjøring metoder som er miljøvennlig. Foregående standard kommersielle produkter som er dårlig for miljøet bidrar til å spare jorden, i tillegg til penger. Viktigst, å vite hvordan å lage miljøvennlig produkter selv og ren på en miljøvennlig måte holder din egen familie sunn.

Leather Cleaner

Universal rengjøringsmidler er egnet for de fleste overflater i hjemmet. Det er lett å plukke opp en helt naturlig, ecofriendly renere på supermarkedet. Men siden det er fra publikasjonen ingen nasjonal sertifiseringsprosessen for disse produktene, er det ingen måte å vite om et produkt virkelig lever opp til "miljøvennlig" etiketten eller enten terminen brukes bare som et markedsføringsverktøy. Å lage din egen Leather cleaner bland 1/2 kopp hvit eddik i 2 liter vann. Lagre i en sprayflaske og rengjør bad og kjøkken.

Klesvask

Rester av kommersielle vaskemidler kan bo på klær etter vaskesyklusen og irritere huden. Hvis du trenger en ny vaskemaskin, kjøpe en med en energi stjernen etikett å spare energi. Aldri vaske en Last som ikke er full, som avfall vann, energi og vaskemiddel. Gjør din egen miljøvennlig vaskemiddel ved å blande 2 kopper fint revet grønnsaker såpe fra en bar, 1 kopp vask brus og 1 kopp av boraks. Oppbevares i en lufttett beholder. Bruk to spiseskjeer per Last.

Gulv rengjøringsmidler

Gulv få støvete og skitne lett, men selv de tøffeste smuss kan fjernes med miljøvennlig rengjøringsmidler. For vinyl og linoleum gulv, bland 1 kopp med eddik og noen dråper babyolje i en gallon av vann. For tøffe tak legge i 1/4 kopp av boraks, men bruker boraks bare på det berørte området på linoleum, kan det lage riper i overflaten. Løvtre, blande en del eddik og en del vegetabilsk olje for en ren gulv og en ecofriendly glans.

Sekundær rengjøringsprodukter

Sekundær renhold forsyninger du bør også være miljøvennlig. For å redusere avfall, unngå å bruke papirhåndklær og svamper som er disponibel. I stedet bruk parabolen filler for tørke ned kjøkken og bad. Gamle tøybleier gjør stor støvtørking kluter, og avisen kan brukes å vaske Vinduer. Hvis du må bruke papirhåndklær, kjøpe de laget av 100 prosent resirkulert innhold.