Milgard vs Pella Windows

December 20

Milgard vs Pella Windows

Både Pella og Milgard vinduet selskaper gjøre levedyktig valg, og faktisk avgjørelsen kan komme til personlige preferanser for bestemte produkter passer best til dine behov i erstatning windows. For sammenligning, bør du vurdere hvordan hver selskapet rangerer i forhold til de andre i bransjen posisjon, selskapet navn, produktkvalitet, produktinnovasjon og produktutvalg.

Posisjon

Både Pella og Milgard vinduet selskaper nyte en solid posisjon i erstatning vinduet markedet. Pella er en av landets store produsenter, konkurrerer kompetent med anerkjente navn som Marvin og Anderson. Milgard er den største vindu produsenten i det vestlige USA og har smidd en posisjon av industrileder gjennom sin evne til å forutse kundens ønsker, ifølge vindu-max.com.

Omdømme

Begge selskaper nyte et solid rykte. JD Power og Associates ga Pella sin kundetilfredshet award for to år på rad og Pella vant Energystar's partner av årets utmerkelser i 2008, ifølge Calfinder.com. CalFinder.com, men oppmerksom på at Pella mottok noe blandet forbrukervurderinger selv om kunden Kritikken har hovedsakelig vært sterke. Milgard oppnår også anerkjennelse for både eksepsjonelle tjenester og produktkvalitet, ifølge vindu-max.com.

Kvalitet

Både Pella og Milgard er kjent for kvalitet. Calfinder.com merknadene som attraktivitet Pella windows kan øke verdien av kjøpers hjem selv om det ikke sitere noen bestemt begrunnelse for utsagnet. Milgard har også fått anerkjennelse i bransjen for produktkvalitet.

Innovasjon

Når det gjelder innovasjon, tyder dataene på at Milgard har kanten. Selskapet har hatt befatning med betydelig nyvinning i glassfiber vinduet teknologier. Selv om Pella tilbyr også glassfiber vinduet produkter, Pella selskapets engasjement med glassfiber windows virker på nivå med bare ett produkt blant flere.

Utvalg

Med valg av viser tilgjengelige data at Milgard har kanten, med vinduet produkter tilgjengelig i materialer som tre, vinyl og glassfiber samt i mange stiler og farger. Legg spesielt merke tilbyr Milgard fem standard glassfiber vinduet utførelser som alternativet egendefinert-farget glassfiber Windows. Et annet alternativ spesielt merke Milgard tilbud er et vindu som kombinerer en ekstern glassfiber ramme for holdbarhet med et interiør treramme legge skjønnhet til innredning.

Spesielle hensyn

En siste faktum du må ta i betraktning i en avgjørelse mellom Pella og Milgard er din sted. Pella er en landsdekkende leverandør, kalles Milgard (pr. januar 2010) for vestlige USA produsent. Tilgjengelige vurderinger angir ikke i hvilken grad Milgard har utvidet sin distribusjon av produkter i det østlige amerikanske markedet.