Middelhavet Thistle typer

September 19

Fire typer thistle stammer i Middelhavet og er nå plassert i ulike deler av verden, inkludert USA. Noen typer thistle brukes til medisinske formål som en helt naturlig urte rettsmiddel, mens andre er i klassifiseringen som et skadelige og giftige ugress å unngå for enhver pris. En annen type thistle har en bruk som et tilsetningsstoff som en urt å forbedre fargen og smaken av mat.

Funksjoner

Alle Middelhavet thistle typer har flere ting til felles. De er alle like i egenskaper og utseende. Disse tistler har spiny stikkende bladene som vokser i en smal lang form. Hver type thistle også blomstrer med ulike fargede blomsten oppsikt gjelder for hver type.

Typer

Vanlige navn av melk thistle er St. Marys og hellige thistle. Denne thistle har en stor hvit blomst som ligner en kaktus. Golden thistle har en dyp gyllen gul blomst våren og det er også kjent som østers thistle og spansk oyster thistle. Det er utbredt i deler av sørvest Europa men det også vokser vilt i USA. Scotch thistle har også vanlige navn heraldiske thistle og bomull thistle. Denne typen Middelhavet thistle har en rekke identifisere blomster. De har alt fra en mørk rosa til en mørk fiolett blomst hode med en sfærisk rund form. Denne typen har også små spisse gule spines ved foten av blomst hodet. Italiensk thistle er et veldig vanlig giftig ugress som vokser vilt fra Middelhavet til nordkysten, Nevada og California og i de fleste stater. Hodet på blomsten spenner fra en lys rosa til en mørk lilla og vises mye som en skotsk thistle i form. Når blomst hodet faller, erstatter en liten frukt som er en gylden brun farge den.

Betydning

Milk thistle har mange urte helbredende egenskaper. Den viktigste ingrediensen i denne typen thistle er silymarin og dens bruksområder beskytte leveren fra skade. Europeerne anlegget golden thistle og høste det bruke blomster som en Safran erstatning. De andre to typer Middelhavet thistle av italiensk og Scotch thistle er en helsefarlige luke.

Funksjonen

Milk thistle kan rense leveren giftstoffer som alkohol, Paracetamol, narkotika, anestesi, virus og inntatt metaller. Milk thistle er populært å kurere leverskader fra døden-cap sopp, som er svært giftig. Golden thistle blomstene har samme smak som Safran og også legge til en lysegul farge maten slik at mange europeere høste disse for deres retter.

Advarsel

Det amerikanske Department of Agriculture har plassert Scotch thistle på listen Idaho state skadelige Luke på grunn av sin overflod i denne tilstanden. Italiensk thistle er også på det amerikanske Department of agricultures skadelige Luke liste for 46 stater. Det er viktig at du kan skille typer thistle før plukke eller håndtering dem på grunn av disse to typer giftige trekk.