Middelhavet Baderom dekorere ideer

May 29

Middelhavet Baderom dekorere ideer

Du kan oppdage mange måter å bringe Middelhavet stil til ditt hjem baderom. Middelhavet berører mange land i Europa. Design kan inneholde ideer fra Spania, Frankrike, Portugal, Italia, Hellas og Midtøsten kystnære land. Utforske mulighetene for gamle bygningsmaterialer, inkludert marmor, fliser, Glassmaleri, murstein og stein.

Romerske badekar

Noen ganger for å finne et moderne utseende på Middelhavet badet, har du å låne fra gamle tradisjoner. Romerske badekar i et større bad er den perfekte måten å gjøre badet til et sted hvor du kan slappe av. En Roman badekaret har plass til mer enn én person til lounge rundt og slappe av i uforstyrrethet og ensomhet. En Roman badekaret sentrert i midten av rommet, for eksempel oppretter en fantastisk midtpunktet for et romslig bad.

Fargede glassvinduer

Middelhavet bad innredning kan også gjøre god bruk av glassvinduer. Hvis du bruker farget glass eller andre typer farget glass, kan du opprette en fargerik stemning på badet. Sollys vil filtrere i Vinduer og belyse blå og hvite flislagt bad. Du kan installere kunstig belysning i fordypningene i taket å gi en lignende type belysning design i løpet av natten. Med riktig belysning lage de glatte overflatene på badet atmosfære og ro.

Fontenen Decor

Skape forskjellige stemninger med farge, tekstur og lyssetting. Du kan også appellere til hørselen og utvikle middelhavsstil bad. For eksempel lindrer en fontene som flytter vann daintily fra en del av badet til den andre i en musikalsk vedlikeholdslading du. Selv om du har dusjkabinett eller hage badekar som du vurdere ren og funksjonell, tar sildret lyden av en dekorativ fontene på en vegg fordypningen eller en innendørs hage deg til et annet sted og tid - kanskje på en gårdsplass fontene utenfor en toskansk villa. Nyt fontenen lyder fra hvor som helst på badet.