Middel for rustflekker på undersiden av appelsin tre blader

February 18

Middel for rustflekker på undersiden av appelsin tre blader

Appelsintrær, som andre sitrustrær, er utsatt for en rekke insekter og soppinfeksjoner. Disse infeksjonene manifesterer ofte seg i form av rustflekker på bunnen av bladene. Hvis din tree viser underskriver av problemet, finnes det flere muligheter til å utforske når det gjelder å finne årsaken og finne en løsning.

Alternaria brun flekk

Denne soppinfeksjon starter med små, rustne brune flekker med gule glorier. Venstre ukontrollert, vil det begynne å sverte årer og forårsake frukt slipp. Når et tre er infisert, må du fjerne alle blader og frukt som viser underskriver av infeksjon. Tillat ikke rusk å ligge på bakken, men samle den i en søppel pose og fjerne den fra området. Behandle infeksjon med kobber soppmidler, og ta vare å tynne grener om nødvendig slik at treet ikke berører noen andre trær. Dette vil hjelpe holde løvverk tørr og forhindre spredning. Hvis treet er plantet i et lite område eller i et område med dårlig drenering, kan forbedre denne situasjonen gjennom bruk av avløp eller avrenning grøfter hjelpe. Hvis infeksjonen ikke kan finnes, fjerne treet for å hindre tap av mer trær og mer frukt.

Sitrus Canker

Sitrus canker er en bakteriell infeksjon som kan forårsake rustne flekker på blader, men kan også opprette corky, rust-farget flekker på frukt. Som med andre infeksjoner, er første skritt i rette å fjerne alle berørte bladverket og frukt, kaster den i en plast søppelpose i stedet tillater det å være på bakken. Pass på å sterilisere pruning verktøy du bruker og endre klær når du er ferdig med å behandle treet fordi sitrus canker er veldig lett å spre. Fjerne rusk fra treet også å forhindre dyr fra å bære bakterier til et annet tre. Nøye kontrollere treet, og fjerne den hvis infeksjonen ikke er eliminert. Ellers kan bakterier infisere hele frukthagen.

Sitrus Rust midd

Disse små mites, også kalt sitrus røde midd og sitrus lilla midd, forårsake rustne misfarging på blader og frukt. De styres gjennom innføring av parasittiske sopp kalles Hirsutella thompsonii og Triplosporium floridana. Rust mites pleier å infisere trærne om vinteren eller i tider med tørke når trærne er svak.

Fet flekk sykdommen

Selv om fett sted gjete å bli fet i stedet for "rustne" i utseende, kan det vises i noen tilfeller som en fet, rust-farget flekk på undersiden av appelsin tre blader. Fet stedet kan finnes og noen ganger behandlet av fjerner berørte løv og rusk under treet. Infeksjonen kan forebygges med en mai-juni og juli-August soppdreper.