Middel å kvitte seg med anlegget fluer

July 9

Middel å kvitte seg med anlegget fluer

Når du gi utendørs inside, tar noen ganger du feil med deg. Det går for houseplants og samt veksthus. Når du har planter inne, du vil noen ganger finner at deres "associates," en rekke bevinget insekter, har satt opp husarbeid i ditt hjem. Du vil sannsynligvis ikke til douse innendørs planter med plantevernmidler, fordi mennesker og dyr som bor i huset vil bli utsatt for skadelige kjemikalier for. Heldigvis er det levedyktig hjem rettsmidler for disse skadedyr som fungerer like bra som giftstoff.

Såpe og vann

Du kan ikke har noen gang vurdert gi plantene en bad, men en fly infestation er en god tid å starte. Kombiner 1 ss mild oppvaskmiddel med 1 pint romtemperatur vann. Spray ned anlegget med denne løsningen. Kontroller at du treffer topper og bunner av bladene som base og det øverste laget av jord. Dette dreper de fleste av de flyr på anlegget og gjøre din plante et mindre hyggelig sted å ringe hjem. Du må gjenta behandlingen en gang eller to ganger i uken i minst to uker, for å sikre at du har utryddet infeksjon, siden såpe og vann generelt negativt ikke påvirker fly egg.

Neem olje

Neem olje er en naturlig preparat som kan trygt brukes i hjemmet. Det bør ikke svelges av barn eller kjæledyr, så hvis du velger for å behandle din plante med denne løsningen, holder det ut av nå. Som såpe og vann løsningen, bør neem olje sprayes på topper og bunner i blader, på bunnen av anlegget og det øverste laget av jord. Neem olje vil kvele egg samt drepe voksen fluer. Du kan kjøpe neem olje i en klar-å-bruke blanding eller blande din egen løsning av 1 unse neem olje, 1 1/2 ts oppvaskmiddel og 1 gallon vann.

Rubbing alkohol

Tørke eller spraye topper og bunner blader ned med rubbing alkohol vil drepe din fluer, men det kan skade anlegget også, fordi alkohol kan bryte ned blad struktur over tid. Hvis andre metoder svikter deg, så prøve behandling av anlegget med en lys spray av rensevæske. Minimere denne behandlingen til mer enn en gang i uken og overvåke fabrikkens blader å sørge for at de ikke blir brune eller wilting på grunn av forsøk på å drepe fluene.

Drivhus fluer

Hvis du har et drivhus eller innendørs planter opplever en fly infestation, så må du fly bestander blomstrende i din jord og planter. Starte slik at overflaten av din jord å tørke før vanning og fjern composted anlegget rusk fra området generelt. Dette bør bidra til å eliminere de store egg-legging miljøene i drivhuset. Hvis problemet vedvarer, kan du ønsker å vurdere biologiske kontroller som ormer eller biller, som spiser fluer og fly larver.