Michigan innfødt blomstrende trær

February 9

Michigan innfødt blomstrende trær

Det er en rekke trær å velge mellom i Michigan, gitt det faktum at staten var en gang alle skogsområdet. Trær og busker er ryggraden i enhver hage. Den blomstrende varianter ikke bare legge til skjønnheten i landskapet, men også funksjonelt som skyggen trærne.

Judastre

Judastre (Cercis canadensis) er en Michigan eviggrønt rik skogen og langs bekker og elver i de sørlige delene av staten. Små, spre treet når en eldre høyde på 15 til 30 fot og blomster med lilla-rosa blomster om våren. 4-tommen-lang er hjerte-formet og utgangspunktet rødaktig-lilla. Bladene slår en blågrønne om sommeren og gul høsten. Judastre bærer også ert pod-lignende flat frukt under tidlig høst. Moden trær har en rødbrun svart furet bark. Redbuds brukes som ornamentals i større verft og vokser best i full sol og fuktig, godt drenert jord. Holde trær vel vannet og mulch og bruker gjødsel som vokser i dårlig jordsmonn.

Hoptree

Hoptree (Ptelea trifoliata var. trifoliate) er opprinnelig fra åpne sanddynene langs Lake Michigan. Treet er også funnet på tørr-jord prærien i sørvestlige regioner i staten. Liten treet når en maksimal høyde på 15 til 20 fot og har en kompakt, avrundet krone som skaper et stort tak over sin slanke bagasjerommet. 4 - 6 tommers lang bladene er skinnende øverst og blek og hårete på undersiden. Treet blomstrer med små, greenish hvite blomster i juni. Blomster vises i klynger og har en sterk oransje-blomstre duft. Hoptree kan plantes enten alene eller i grupper. Treet foretrekker en godt drenert jord, men er tilpasses andre jord typer også. Plante i områder mottar full sol eller skygge, og ikke beskjære tungt.

Vanlige eldre

Vanlige eldre (Sambucus canadensis) er en innfødt i vått og fuktig hele Michigan. Treet vokser til en eldre høyde på 8 til 10 fot med lik bredde og har en uvanlig kort bagasjerommet. Spre og arching grenene har sammensatte bladene av fem til 11 brosjyrer. Treet blomstrer med hvite blomster i tett, 8-tommers bred, flat-topped klynger i juni og juli, etterfulgt av lilla-svarte, berry-aktige frukt. Vanlige eldre vokser best i fuktige jord, men er også tilpasses tørr jord. Plante i full sol eller delvis skygge. Etablerte trær er tørke tolerant og blomst mer produktivt når gitt nok vann.