Meyer Lemon mister forlater

January 16

Verdsatt for sine lemon-pluss-mandarin orange-hybrid frukt, Meyer sitron er dverg store trær ofte dyrket innendørs eller som liten, utendørs prøver. Blad tap er ikke et alvorlig problem og kan løses ved å kontrollere miljøfaktorer.

Temperatur

Meyer sitron treet må en kul miljø å trives, eller blad tap kan oppstå, ifølge Oregon State University. Nettstedet MeyerLemonTree.com anbefaler 55 grader på natten og opptil 70 grader på dagtid for optimal vekst. Temperaturer faller ikke under 54 grader, som kan forårsake treet å vokse sovende.

Overwatering

Overwatering, som forårsaker tidlig blad slipp, blad gulfarging og interne rot skade, er en annen vanlig problem med Meyer sitron. Nettstedet Guide til Houseplants.com anbefaler vanning Meyer sitron treet når øverste overflaten av jorden er tørr. Dette hindrer overflødig stående vann. Bruk en potting jord som har god drenering for optimale resultater.

Salt brenne

Et overskudd av salt i Meyer sitron treets jord kan forårsake blad slipp, gulfarging og misfarging på i strå og margene på bladene. For å fjerne den skadelige saltet i jord, bytte til gjødsel med mindre saltinnhold og lekke jord for å fjerne eventuelle gjenværende spor av salt.