Metoder for taktekking i daler

August 5

Metoder for taktekking i daler

Ifølge YourDictionary.com, er en dal definert som "bunnen dannet der to tilstøtende bakken av tak møtes, eller der taket møter veggen." Hver pitched tak har én eller flere topper, og noen skråtak har én eller flere daler. Daler kan være vanskelige områder der å installere komposisjon helvetesild. Bruk en av tre grus installasjonsmetoder utformet for å gi en vanntett dekker for daler.

Dalen forberedelse

Uansett hvilken fremgangsmåte brukes singel dalen tak, forberede taket tilsvarende. Under komposisjon helvetesild, installere en vanntett underlayment på kryssfiner eller tre terrassebord eller vindsperre Overbyggets før grus. Overbygg følte er en fibrøs papir materiale dynket i tjære bli vanntett. Den kommer i ruller 3 fot bred og produseres i forskjellige vekter eller tykkelser. Tyngste følte vekten i taktekking kalles 100-kilos følte.

Rull første selvfølgelig følte vannrett over taket langs eave, og stifte det å kryssfiner terrassebord. Overlappe den neste løpet av følte på det første kurset med 12 inches. Hvor taket skifter retning i en dal, klippe følte i hakket på "V" av dalen. Lå følte på den andre siden av dalen på samme måte, også klippe følte i hakket på "V".

Fullføre dalen utarbeidelse av disse to metodene. I en metode, installere en linje av filt ned lengden på dalen. Trykk følte stripen til "V" og fest den med stiftene på begge sider av "V".

I det andre alternativet, kan du installere metal "V" blinker i dalen. Fest blinkende i stedet bruker taktekking sement. Denne metoden er aldri brukt i forbindelse med "W" blinke.

Galvanisert Valley "W" blinker

Den enkleste metoden å singel en dal, bruke galvanisert dalen "W" blinke. Ifølge hjem tid, "en type av blinkende anbefales er galvanisert stål, W-formet dal blinker. Det passer i dalen som typisk 'V' blinker, men har en liten rygg stikker opp i midten..." Installere denne blinker i dalen på filten, begynner på taket toppen og fortsetter nedover dalen til overheng pengeknipe med minst 1 tomme. Det beskytter dalen fra fuktighet, kanaler vann til gutter og gir et rent utseende til ferdig taket.

Når en rad med Helvetesild gjør kontakt med blinkende, kuttet i Helvetesild så møtes grus endene på hver side av den lille åskam på midten "W" blinkende. Når du installerer Helvetesild riktig, vises ryggen i midten av "W" blinkende.

Vevd Valley metode

For metoden vevd dalen ikke bruk "W" blinker, men i stedet bruke "V" blinker eller føltes som en forberedelse før du installerer helvetesild. Ifølge inspektør nå, ".. .shingles fra begge sider av dalen strekker seg over dalen og er vevd sammen av overlappende alternative kurs som de brukes. Dalen blinker utsettes ikke..." Denne metoden er raskere å installere, men har noen ulemper. Det gir ikke en ren linje når ferdig, og det er konstant friksjon mellom Helvetesild i dalen. Overbygg materiale vil utvide og kontrakt i forhold til temperatur. Konstant bevegelse av Helvetesild i dalen vil forårsake tidlig slitasje og redusere grus liv.

Stengt-kutt grus veve

Forberede seg til å bruke metoden lukket-kutt på samme måte som metoden vevd dalen. Ifølge hjem og hus, "en metode for dalen behandling i hvilke Helvetesild fra den ene siden av dalen strekker seg over dalen, mens Helvetesild fra den andre siden er trimmet 2 inches fra dalen midtlinjen. Dalen blinker utsettes ikke..." Denne metoden er også raskere, redusere friksjon mellom Helvetesild i dalen, men det har ikke en ren linje når fullført.