Metoder for fuging fliser

July 7

Metoder for fuging fliser

Byggherrer og gjør-det-yourselfers bruker ofte granitt og keramiske fliser for benkeplater, gulv og dusj omgir. Når fliser må du fugemasse rundt personlige flisene. Injiseringsmasse kommer i en rekke former og materialer med mest dominerende er et pulver som er blandet med vann. Vanligvis består grout av en sement base med spesielle tilsetningsstoffer.

Programmet

Når blander grout før, følg instruksjonene på posen og bare blande nok i ca 30 minutter arbeid. Det vil tørke ut for mye hvis du blander mye samtidig. Bruk en polstret grout dupp for å spre grout jevnt over fliser og inn i leddene. Kontroller at grout i leddene er flush med toppen av flisen. Arbeide i deler, vanligvis en 3-by-2-fots området.

Rengjøring

Arbeide i samme 3-ved-2-fots deler med en fuktig svamp og stryke grout fra overflaten av arket. Etablere en rutine: fugemasse noen deler går tilbake til den første delen og starte rengjøringen. Dette vil gi en passende mengde tid for grout å stivne tilstrekkelig for å unngå tørke bort alle grout fra leddene. Skyll svamp ut mellom slag og bruke begge sider.

Mosaikk

Arbeide med mosaikker og grout ligner på fremgangsmåten granitt eller keramiske fliser. Bland opp litt fugemasse etter anvisningen på pakken. I stedet for en fugemasse flyte for å bruke grout, bruk en nal eller tiler svamp eller fingrene. Trykk nok grout rundt mosaikkfliser til å lage en glatt overflate. Grout mellom brikkene må være flush med overflaten av arket. Tørke av overflødig grout, vente omtrent en halv time og deretter bruke et vått håndkle for å fjerne alle grout fra overflaten av arket.

Forholdsregler

Før fuging, sikre at brikkene er fast på plass. Ledd å være grouted må være fri for støv og rent og tørt. Ikke bland forskjellige merker av fuging blandinger med hverandre. Bruke en tetningsmasse belegg unglazed fliser eller stein før fuging enklere opprydding. Bruk ren verktøy som er fri for rusk fra tidligere fuging prosjekter.