Metoder for å forebygge stranden erosjon

September 25

Dune bevaring og stranden erosjon er vanlige problemer i kystområdene. Vind og bølger forårsaker de fleste erosjon. Som kystområdene bli mer utviklet, truer erosjon strukturer bygget på strender og sanddyner. Denne utviklingen også bidrar til erosjon og akselererer vind og bølgeforhold erosjon på grunn av ødeleggelse av vegetasjon som sikrer sanddynene. Sanddynene er viktige fordi de hjelper til å fylle en strand etter en naturlig forekomst som en storm.

Styrke stabiliteten i sanddynene

Nyplanting stedegen vegetasjon kan bidra til å stabilisere eksisterende sanddyner og bistand i etablering av nye. Det kan også hjelpe for å gjenoppbygge dem av hjelpe akkumulering av sand og sedimenter. Også kan forbedret stabilitet av disse sanddynene ved hjelp av plast eller tre sand fekting.

Lyskene

Dette er strukturer bygget parvis vinkelrett en kystlinje. De som barrierer og avbryte bevegelsen av sand langs en land. De kan være laget av stein og tre, stål og kan variere i størrelse og høyde. Selv om de kan være nyttig i å bevare en kystlinje, kan de også forårsake erosjon i tilstøtende ned-drift kysten.

Kokos logger

Kokos logger er laget av kokos fiber og er biologisk nedbrytbart. De er satt på plass langs en kystlinje å beskytte innfødte planter og redusere effekten av bølger. Igjen, vil disse planter vokse til å holde den kystlinjen og sanddynene på plass. Dette er et naturlig alternativ til stål- og betongkonstruksjoner bryte veggene.

Koalisjoner

Koalisjoner å beskytte strender og sanddyner fra misbruk og overforbruk av rekreasjons besøkende. Disse koalisjoner inkluderer dune forvaltere som samhandler med badestrand og håndheve stranden regler og retningslinjer. De motløs folk fra bilkjøring på stranden, forstyrre dyrelivet og camping på sanddynene. De også samle data om områdene de patruljerer, som bruker besøkende mønstre og brudd data.