Metoder for å fjerne slanger inni et hus

September 20

Metoder for å fjerne slanger inni et hus

Slanger er i hovedsak gunstig for habitater siden de tære på insekter og små dyr som anses skadedyr. Likevel, mange huseiere oppsøke metoder for å hindre slanger å hjem, enten fordi en generell frykt for slanger eller eksistensen av giftige arter i området. Hvis en slange allerede har funnet sin vei inn, finnes det metoder for å fjerne uønskede besøkende.

Konfrontere slanger innendørs

Før tenker på hvor å fjerne slangene fra i et hjem, er det avgjørende å vite hvordan å håndtere en slange. Først finne ut om slangen er giftig; giftige slanger har loddrett elliptiske elever, mens ufarlig som har sirkulære elever. Grip slange fra trygg avstand benytter en langdistanse fanget og plassere den i en åpen søppelbøtta. Alternativt kan chase slangen inne en søppel med en sopelime. Sette inn slangen utenfor hvis det ikke er giftig; Hvis det er giftig, kontakt en dyr kontroll byrå og ha dem trygt avhende det.

Naturlig fjerning metoder

Produkter solgt som slange repellents er stort sett ineffektivt, selv om mothballs noen ganger være nyttig til å fjerne en slange fra en skjult. Det er imidlertid mange alternativ alternativer for huseiere. Sted lim styret feller i deler av huset hvor slanger hyppige. Bringe fellen utendørs og gratis slangen fra limet av helle vegetabilsk olje over det eller bruke matlaging spray. Feller anvendelig på pet levere butikker brukes også til å fange større slanger, slik at de kan bli kastet utenfor.

Kjemisk kontroller

Som nevnt, er kjemiske kontroll av slanger stort sett ineffektiv, som bekreftes av testing i en rekke universitet landbruk avdelinger, inkludert University of Massachusetts Amherst. Disse produktene inneholder ofte naphthalene og svovel som aktive kjemiske ingredienser; effektiviteten er svært avhengig av slange arter blir fjernet. Kjøpe en kjemisk slange kontroll agent og teste det i hjemmet, men ikke bli overrasket om det gir bare marginale resultater.

Forebyggende tiltak

Som tilfellet er med mange problematisk dyr, er forebyggende tiltak ofte den mest effektive linjen av forsvar. Slanger reise innendørs for beskyttelse fra dårlig vær, så sjekk tilbaketrukket, mørke og dekket områder i hjemmet når været har vært spesielt ekstreme. Slanger ofte finne seg innendørs ved en tilfeldighet, faller eller fordi de guidet av en dårlig følelse av retning. På grunn av sine mange gunstige effekter på økosystemer er slanger tolerert mulig.