Metoder for å absorbere lukt

June 12

Metoder for å absorbere lukt

Noen ganger ikke kan du bare bli kvitt en lukt. Du har tømt og vasket kjøleskapet og ennå stinker henger av at fisk gått dårlig eller din joggesko har mange liv igjen, men er ikke tillatt i huset på grunn av sta stank. Bruk lukt dempere gjenopprette olfactory likevekt til dine malodorous eiendeler.

Natron

Natron kan kvalifisere som mest allsidige lukt absorber rundt. En plastbeholder som er full av natron med hull slo i lokket absorberer råtten lukt i kjøleskapet. Klær og andre småting som beholder en stank er kurert når den plasseres i en pose med bakepulver, ristet og alene i flere dager. Denne metoden er spesielt nyttig med røyk-skadet varer. Natron også underverker på stinkende sko når stenket rikelig i dem og venstre over natten. Dumpe bakepulver før du bruker skoene for å unngå å gjøre hvit puffs pulver med hvert trinn.

Trekull

Det kan la sotet svarte flekker på alle den berører, men kull er en utmerket lukt absorber. Den brukes i vann filtre å stamme ut dårlig smak, og du kan bruke det hjemme for dårlig lukt. Igjen i kjøleskap eller fryser for et par dager, noen briketter vil absorbere upassende lukt. Plass dem på en plate å minimere opprydding av svarte flekker. Sette noen i en beholder med hull slo i lokket til å absorbere lukt i lukkede rom, som en bil-stammen.

Kaffegrut

Kaffe entusiaster vet aldri for å la deres bønner forseglingen i kjøleskapet. Det er fordi kaffebønner absorbere ivrig lukten av ting rundt seg. Dra nytte av dette ved å plassere ferske bakken kaffe i en rett til å absorbere lukt i et rom eller kjøleskapet. Parken er også effektive i å fjerne røyk lukt når plassert i en pose med røykfylt element og venstre over natten. Gjenta prosessen etter behov.

Eddik

Eddik er spesielt nyttig å kutte ned på cooking lukter når du forbereder fisk eller andre særlig sterk-scented elementer. Plasser en bolle med eddik på disken ved ovnen og det vil absorbere din matlaging lukter. Bruke sprayflaske tåke stinkende elementer med eddik og la dem lufttørke. Lukten vil fordampe med eddik, om sur lukten av eddik vil ta noen dager å spre.