Metode for belegg, lodding & impregnering betongfundament

December 21

Før den kalde og våte vinteren hit er det en god tid weatherize grunnlaget på ditt hjem. Stiftelsen er en av de viktigste delene av strukturen, blir det veldig base som huset sitter på. Ta vare å inspisere ditt hjem foundation regelmessig (minst en gang i året), og reparere sprekker og chips i det samt vanntett det regelmessig. Disse tiltakene vedlikehold vil holde grunnlaget ser bra fra år til år og vil også sikre at det forblir vanntett, som bidrar til å hindre skade fra vann og fukt.

Instruksjoner

•Rengjør hele overflaten av stiftelsen hage slangen med dysen. Pass på å få alle biter av skitt og løs betong av overflaten. La grunnlaget tørke før belegg, lodding og impregnering det.

•Apply betong oppdateringen til chipped og kraterbelagte områder på fundamentet med sparkel eller kitte kniven. Fylle hullene og jevne dem ut, gjør dem selv med overflaten av stiftelsen, mye som du ville frost en kake.

•Fyll i større sprekker på grunnlaget med betong epoxy. Trykk munnstykket av røret opp mot toppen av sprekken, og trykker på avtrekkeren, skyting loddetinn inn i sprekken og trekke røret ned langs sprekken som du går. Bruk kitte kniven for å glatte ut eventuelle overskytende epoksy, og selv den ut med overflaten av stiftelsen.

•Apply vanntettingsmembraner produktet til foundation med valsen eller penselen som om du var male en vegg. Start på én-siden i en vegg av foundation, og jobbe deg rundt i huset. Bruk en tung strøk fra toppen av stiftelsen, hvor den møter huset, ned til bunnen, der fotfeste møter jord. Bruke en eller to strøk, som er regissert av produsenten.

Tips og advarsler

  • Når jakt etter høyre betongen loddetinn, se etter todelt epoxy som kommer i en fuger rør. Når du skyter, er de to delene tvunget gjennom en cork-skrue-type kammer, blande to deler og forårsaker reaksjonen som gir stoffet sin styrke og binder det til betongen.
  • Alle produktene brukes til dette prosjektet kan kjøpes hjemme forbedring eller jernvareforretninger. De fleste bør ikke trenger noen premixing. Les emballasjen på alle produkter før du kjøper dem å sikre forstår du hvordan du bruker dem som anbefalt av produsenten, så vel som å sikre at du kjøper nok produkt for å fullføre prosjektet.
  • Ingen tørketid kreves mellom belegg, lodding og impregnering grunnlaget - alle produktene som brukes for prosjektet er like og vil ikke forstyrre på tørketid av hverandre.