Metallramme lett sett bassenget instruksjoner

December 21

Nedkjøling i varmen av sommeren i ditt eget basseng er praktisk, avslappende og økonomisk. En metallramme lett sette bassenget tar minimal innsats å montere og gir rikelig mengder glede gjennom hele sesongen. Metallramme tar mindre enn en time å montere når du følger noen enkle instruksjoner.

Sette opp vannrett bjelker

Brette bassenget, legge den ut flat og sjekk for feil i industrien. Makt filter montering stedet på bassenget må være 10 til 21 fot fra kontakten du vil bruke for pumpen. Samle og skille din metallrør og Tee tilbehør for ramme montering. Begynn med kortere rørene, som vil være din vannrett bjelker, og sette dem inn i vannrette lommer av vegger hele veien rundt. Lommene finnes langs overkanten av veggene. Hullene på rørene bør være på toppen og bunnen av røret, stikker ut av hver ende av lommene slik at det kan settes inn i Tee beslag. Justere hullene på røret etter hullene på Tee montering, inn i røret montering. Vente å sette inn nåler gjennom hullene til alle rørene har Tee beslag, siden små justeringer må finne sted for dem alle til å passe. Sett inn rør i Tee beslag hele veien rundt bassenget. Installere siste montering på på slutten av en av rørene og løft opp begge to rør for å få dem inn på Tee montering. Hvis de er vinklet mot hverandre og deretter senket sammen, vil vannrette bjelker gli inn i utrustning lille kamp. Nå kan du sette alle pinnene gjennom hullene i både beslag og rør til pin festes.

Feste bena på bassenget

Lengre rørene vil tjene som vertikale bena av bassenget. Sett inn benet ned gjennom beltet kjører rundt midten av bassenget, og koble dem til den øverste rammen ved å trykke knappene våren pin i som du setter det inn i Tee montering. Rotere beinet før knappen kommer gjennom hullet Tee montering, knipser beinet på plass. Fortsett denne prosessen hele veien rundt bassenget. Skyv etappe caps på bunnen av hver etappe. Sjekk trekk alle beslag, ben og bjelker å bli sikker de er skikkelig på plass, deretter på bunnen av hver etappe å line dem opp vinkelrett til vannrett bjelker.

Installering av filteret i kraft

Plasser en pakning på fire justering pinnene på skimmer beholderen og hold den til utsiden av bassenget på montering plasseringen for filteret. Pinnene passer gjennom fire hull i veggen av bassenget. Hold den på plass mens du legger innsiden pakning over pinnene på innsiden av bassenget. Skruen ansikt platen på over justering pinnene opprette en vanntett forsegling. Fest forsamlingen ved å nå inne i beholderen og plassere en mutter over bolig innløpet. Installere vegg passende pakningen over bassenget veggen montering tråder og sett den i hullet i bassenget veggen fra innsiden. Bruke en vaskemaskin og mutter for å sikre den til bassenget, men ikke stram eller bassenget kan rynke. Installere albuen, feste og låse innstillingsringen på veggen montering og plassere endene av slangen på albuen og pumpen ved hjelp av klemmer. Plasser skimmer kurv og filteret kassetten i beholderen og lås toppen av beholderen på plass ved å dreie den. Fest Weir på innsiden av bassenget ved å skyve den inn i sporene. Det skal kunne bevege seg fritt med vannet.

Fylle bassenget

Kontroller at bunnpluggen er sikker og fylle bassenget med en tomme av vann. Jevne ut noen rynker og kontrollere bassenget er nivå ved å kontrollere at dybden av vannet er det samme hele veien rundt bassenget. Hvis bassenget fyller med 2 inches av vann på noen side før midten av bassenget samler vann, bassenget er ikke nivået nok og bassenget kan bli skadet når det er helt fylt. Når dette er tilfredsstillende, fortsette å fylle bassenget med vann og trekke ut bena på bassenget som nødvendig for å holde dem Vinkelrett vannrett bjelker. Fylle bassenget inntil vannet når en høyde mellom merkede minimum og maksimum på pumpen i bassenget. Sjekk med din lokale bassenget forhandler for vannkvalitet og behandlinger før bruke bassenget.